Voorbij het eigen gelijk
 
 
ThePostOnline

Uitspraken Rick Santorum belediging voor Nederlands euthanasiebeleid

Tags: ,

Als de uitlatingen van Rick Santorum over de stand van de euthanasie en hulp bij zelfdoding in Nederland ons iets leren, dan is het wel dat men aan de andere kant van de Atlantische oceaan nog steeds op zijn minst een vertekend beeld heeft van ons land. Wij zouden bejaarden onvrijwillig euthanaseren en bandjes uitdelen die bejaarden moeten dragen als ze niet onverhoopt een spuit willen krijgen. Meest opvallend aan de hele zaak is dat, zelfs na aandringen van Bertine Moenaff, Amerikaanse mainstream media maar zeer beperkt geïnteresseerd zijn in een factcheck.

Lees verder in de WarRoom >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.