F.A.Q.

F.A.Q

 

Wat was DeJaap precies?

Dit platform begon oorspronkelijk onder de naam DeJaap.nl. Je kunt daarover hier meer lezen.

Ik wil adverteren. Kan dat?

Uiteraard! Mail ons: [email protected]

Hoe zit het met fotogebruik op ThePostOnline?

We plaatsen uitsluitend foto’s/video’s waarop geen auteursrechten zitten, foto’s waarvoor we betalen aan Associated Press, CC-foto’s met de juiste licentie, betaalde foto’s van Shutterstock en Depositphoto’s, embeds (Youtube, Twitter, Facebook) of onze eigen gemaakte foto’s/video’s danwel beeld waarvoor we van de maker toestemming hebben gekregen om het te publiceren.

ThePostOnline doet er verder alles aan oneerlijk fotogebruik te voorkomen. Helaas kan het voorkomen dat een foto of video wordt gepubliceerd waarvan wij de juiste rechten niet bezitten. Neem dan direct contact met ons op.

Hebben jullie een nieuwsbrief?

Ja, inschrijven kan hier.

Ik heb een abonnement maar zie nog steeds reclame-uitingen!

Met een TPO 3.0.-abonnement verdwijnen alle banners van de site. Ook de advertenties in en onder artikelen verdwijnen. Het is technisch echter (nog) niet mogelijk om alle reclame-uitingen te laten verdwijnen, zoals advertorials en advertenties die als artikel worden gepubliceerd. Tevens blijven de door ons aanbevolen producten met affiliate-link van Bol.com zichtbaar. Wij ontvangen een percentage per verkocht product.

Welke bronnen gebruiken jullie?

Momenteel gebruiken wij de newsfeed van Reuters. Wij hebben voor Reuters gekozen omdat zij het kwalitatief meest hoogwaardige meest neutrale en objectieve nieuws brengen van alle beschikbare persbureau’s. Ook gebruiken wij de newsfeed van Associated Press, dit omdat zij veelal Amerikaans nieuws brengen en wij denken dat Amerikaans nieuws interessant nieuws is. Uiteraard levert ook Associated Press kwalitatief en betrouwbaar nieuws, al is het iets minder objectief en neutraal dan Reuters.

Wij gebruiken geen ANP-feed. Dit kan in de toekomst veranderen.

Verder gebruiken we geselecteerde nationale en internationale bronnen uit de (main stream) media die bekend staan als kwalitatief en betrouwbaar. (Wij vinden Geenstijl.nl en Nieuwnieuws.nl overigens wél betrouwbare bronnen.) Dit zijn veelal de bekende nieuws- en persorganisaties. Voorts gebruiken we, en linken we naar, primaire bronnen, ook als ze van nieuws-agrregatiewebsites komen.

Uiteraard gebruiken we bij ‘eigen nieuws’ onze eigen bronnen waarvan wij zeker weten dat ze betrouwbaar zijn. En ja, dat zijn er altijd minstens twee…

Plaatsen jullie nepnieuws en desinformatie?

Nee! Wij zijn groot tegenstander van nepnieuws en desinformatie! Wij zorgen er voor dat als we iets plaatsen het ook feitelijk juist is en de informatie,voor zover mogelijk, onbetwijfelbaar waar is. Wij maken dan ook nooit gebruik van zogenaamde ‘alternatieve’ nieuwsbronnen zoals: De Dagelijkse Standaard, Nine For News, Sputnik, RT, Frontnieuws, Niburu, E. J. Bron, Bitchute, Rumble, Robert Jensen, Infowars, etc. etc. etc. omdat wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze bronnen niet kunnen garanderen.

Dit betekent uitteraard niet dat wij nooit fouten maken. Die fouten zetten we dan weer recht met een duidelijke ‘rectificatie’ of ‘aanvulling’.

Kom je op TPO.nl een feitelijke onjuistheid tegen of zie je een fout? Geef het aan ons door, dan kunnen we dat verbeteren! Mail ons: [email protected]

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Stuur een mailtje met je naam en de tekst ‘ik wil mijn abonnement opzeggen’ naar: [email protected]

 

TPO-doneren F.A.Q.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Niets. Die komen automatisch bij ons terecht maar die leveren wij nooit uit aan derden en we gaan ze zelf ook nooit voor iets gebruiken.

Kan ik ook anoniem doneren?

Nee. Je bent bij online betalingen zo anoniem als je bankrekening is. Uiteraard worden je gegevens nooit gepubliceerd en voor geen enkel ander (commercieel) doel gebruikt.

Kan ik mijn donatie aftrekken van de belasting?

Nee. We zijn geen goed doel met ANBI-status.

Kan ik een factuur krijgen voor mijn donatie?

Nee. Dan is het geen donatie meer.

Kan ik ook per Paypal betalen?

Ja!

Kan ik ook per creditcard betalen?

Ja! Mail ons: [email protected]

Kan ik ook met bitcoins betalen?

Nee.