F.A.Q.

F.A.Q

 

Krijgen jullie subsidie?

Nee. Gelukkig niet. Dat willen we ook graag zo houden.

 

Ik wil opinie inzenden maar wil wel anoniem blijven en publiceren onder mijn internet-nickname!

Dat kan niet. Wij vinden dat opinieschrijvers, redacteuren en columnisten met open vizier moeten opereren. Het is een vrije democratie, er is geen reden jezelf die vrijheid te ontzeggen door anoniem te blijven.

Wel maken we af en toe uitzonderingen: soms is het evident dat mensen bedreigd worden of sociale problemen krijgen als ze onder hun eigen naam publiceren, terwijl hun publicatie van belang is, dan kan een pseudoniem nuttig zijn. Maar dan nog weten wij van de redactie de echte naam van de publicist.

 

Kan ik gepubliceerde artikelen later weer laten verwijderen, bijvoorbeeld als ik spijt heb van publicaties?

Neen. Lees hier waarom niet.

 

Hebben jullie ook een hitteplan toevallig?

Ja, hiero.

 

Zijn er ook meningen die ThePostOnline niet plaatst?

Neen. Wel moeten wij ons houden aan het wetboek van strafrecht en hebben wij regels waaraan een artikel moet voldoen. Anders dan dat is echt iedere mening welkom.

 

Het geluid van jullie filmpjes is heel slecht te horen op mijn laptop!

Waarschijnlijk heb je dan een kutlaptop.

 

Wat was DeJaap precies?

Dit weblog begon oorspronkelijk onder de naam DeJaap.nl. Je kunt daarover hier meer lezen.

 

Ik zie irritante advertenties met pop-ups! Voor straf bezoek ik jullie nooit meer!

Neem een TPO 3.0.-abonnement en je hebt nooit meer irritante banners of popups.

 

Kan ik ook redacteur worden?

Nee.

 

Door wie is het design gemaakt?

Marijn Tijhuis van Fatpixel.nl.

 

Wie heeft de scripts geschreven?

Onze eigen redacteur en nerd Gyurka.

 

Door wie wordt ThePostOnline gehost?

True.

 

Ik wil adverteren. Kan dat?

Uiteraard! Mail ons: [email protected]

 

Ik heb wat ingestuurd maar ik krijg geen reactie terug.

We doen er alles aan je zo snel mogelijk te beantwoorden. Helaas hebben we niet altijd de mankracht in huis om iedereen persoonlijk te beantwoorden. Soms kan het even duren, soms zie je je artikel ineens online verschijnen, soms moet je nogmaals mailen. Onze excuses voor het ongemak.

 

Mijn artikel werd gepubliceerd maar de kop is veranderd en sommige zinnen zijn verwijderd of aangepast.

Wij behouden ons het recht voor de titel en tussenkoppen aan te passen en het artikel in te korten of zo te bewerken dat het beter leesbaar wordt. Wij gaan hier zorgvuldig mee om en zullen nooit de inhoud zelf aanpassen zonder dit eerst met u te overleggen.

 

Hoe zit het met fotogebruik op ThePostOnline?

We plaatsen uitsluitend foto’s waarop geen auteursrechten zitten, CC-foto’s met de juiste licentie of onze eigen gemaakte foto’s. ThePostOnline doet er verder alles aan oneerlijk fotogebruik te voorkomen. Helaas kan het voorkomen dat er een foto wordt gepubliceerd waarvoor niet de juiste toestemming is verleend. Neem dan direct contact met ons op.

 

Hoe barbecue je het beste met behulp van een fles spiritus?

Nooit van je af spuiten die spiritus, altijd naar je toe, en bij voorkeur tijdens het BBQ’en met kinderen en huisdieren op een klein balkonnetje.

Hebben jullie een nieuwsbrief?

Ja, inschrijven kan hier.

 

 

TPO-doneren F.A.Q.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Niets. Die komen automatisch bij ons terecht maar die leveren wij nooit uit aan derden en we gaan ze zelf ook nooit voor iets gebruiken.

 

Kan ik ook anoniem doneren?

Nee. U bent bij online betalingen zo anoniem als uw bankrekening is. Uiteraard worden uw gegevens nooit gepubliceerd.

 

Kan ik mijn donatie aftrekken van de belasting?

Nee. We zijn geen goed doel met ANBI-status.

 

Kan ik een factuur krijgen voor mijn donatie?

Nee. Dan is het geen donatie meer.

 

Kan ik ook per Paypal betalen?

Ja!

 

Kan ik ook per creditcard betalen?

Ja! Zie hier.

 

Kan ik ook met bitcoins betalen?

Ja! Zie hier.