ThePostOnline

Innocence of Badr Hari

18-09-2012 10:56

Terwijl de ene na de andere ambassade afbrandt, zit heel Nederland natuurlijk te wachten op een reactie van deze Marokkaan. Dat voel ik gewoon. Nederlanders willen dat ik als Marokkaan en moslim, me distantieer van al het geweld. Dat voel ik gewoon. Nou, lieve Nederlanders, dat doe ik lekker niet. Ik heb de film gekeken en ik moet zeggen dat al het geweld eigenlijk wel terecht is. Want wat een ongelofelijke baggerfilm is dat zeg. Damn, 74 minuten van mijn leven weggegooid. Nou zou ik niet gauw iemand doden, maar ik ben zo pissed off dat ik best een homo in elkaar zou kunnen slaan. Serieus, ik dacht dat Fitna slecht was, nou dat is een meesterwerk vergeleken met deze shit. De enige film die ik ooit gezien heb die nog slechter is, is Batman & Robin.

En iedereen maar zeuren dat moslims zo gewelddadig zijn om een filmpje van niks. Nou, ik vind vier doden nóg meevallen. Wij moslims zijn grote filmliefhebbers, wij houden van kwaliteit, van mooi gemaakte drama, van spectaculaire actie, van spanning. En als ze dan een film maken over ons geloof dan moet het toch goed zijn! Dan laat je toch Peter Jackson regisseren! Dan huur je toch onze held Badr Hari in voor de hoofddrol! Dan bevat de soundtrack toch louter liedjes van 2pac!

Kapot grappig
De christenen hebben makkelijk praten, maar die hebben natuurlijk een meesterwerk afgeleverd gekregen met de film Life of Brian. Goedgemaakt en supergrappig! Datzelfde geldt voor de joden met de meesterlijke comedy Schindler’s List. Kapot grappige film. Dus ja, dan zou ik ook niet boos zijn, dan zou ik ook niet onschuldige mensen die niks met de film te maken hebben willen doodmaken.

Ik weet nog heel goed toen Batman & Robin uitkwam in Nederland. Toen hebben we ook de bioscoop gesloopt. En dan zeggen ze dat het met Suikerfeest te maken had, maar dat is niet waar, dat had puur en alleen met die kutfilm te maken. Zo’n bagger voorgeschoteld krijgen waar je ook nog voor betaald hebt is een misdaad. Maar daar horen we de hoge heren in Den Haag niet over! Het gaat alleen maar over geld en over Europa en over die kut-Grieken. Maar serieuze problemen zoals deze schandalige film, of de onterechte gevangenschap van onze held Badr Hari, halen ze hun neus voor op.

Wereldproblematiek
Laat me jullie een dienst bewijzen, hoge heren. In een paar zinnen zal ik voor jullie de hele wereldproblematiek oplossen zodat jullie je met serieuze zaken kunnen bezighouden. Het is eigenlijk heel simpel: We geven Israël aan de Palestijnen (hiermee los je meteen 80 procent van de problemen op). En aangezien joden wel goed overweg kunnen met geld, sturen we die naar Griekenland. En Hollywood geven we aan moslims, om dit soort misbaksels te voorkomen.

Dit zijn een paar kleine maatregelen die ervoor zorgen dat er geen oorlog meer zal zijn in het Midden-Oosten of in bioscopen, en nooit meer rellen rondom ambassades. Waardoor al het geld dat de Arabieren normaal gesproken aan wapens uitgeven, nu gedoneerd kan worden aan arme landen.

Alstublieft, Nederland! De wereldproblematiek opgelost door een Marokkaan. Laat Badr Hari nu vrij, Godverdomme!

Dit artikel verscheen eerder op het weblog van Abbie Marroun

Cc-foto: Paul Blank