Verloren zijn we, VERLOREN!

02-02-2010 09:43

Landgenoten, emigreer nu het nog kan! De waarheid is eindelijk boven tafel gekomen over onze verderfelijke natie. Alle ellende die ons land door de jaren heen geteisterd heeft, hebben we over onszelf afgeroepen. Onze godverlaten houding tegenover religie, seks en homoseksualiteit heeft de toorn van de Heer over ons afgeroepen. We kunnen maar één ding concluderen: we zijn verloren! Gelukkig zijn er websites die ons waarschuwen voor de gruwelijkheden die ons reeds ten deel gevallen zijn of nog te wachten staan.

God hates the Netherlands is zo’n website waarop haarfijn uitgelegd wordt waar het precies fout is gegaan. Sterker nog, het is ‘kristalhelder: Nederland is met afstand het smerigste land ter wereld’. Waarom? Verzin iets met betrekking tot vooruitgang op het gebied van de integratie van homoseksuelen en deze website geeft er zijn eigen, fundamentalistisch negatieve, religieuze draai aan. Want ja, zo’n 82 procent van de Nederlanders is vóór het homo-huwelijk, denk je eens in! Horror!

Huiskamerhomo
Dit verwerpelijke pro-homogedrag hebben we natuurlijk niet zelf bedacht, daar zijn anderen verantwoordelijk voor. Pim Fortuyn (in God Hates The Netherlands-kringen beter bekend als de flaming faggot) brandt al in de hel, terwijl de aan hem etende worm nooit zal sterven (een zekere op Bijbelse gronden gestoelde poëtische vaardigheid kan deze christenfundamentalisten in ieder geval niet ontzegd worden). Pastoor en ons aller huiskamerhomo Jos Brink stierf aan pijnlijke darmkanker (‘praise the lord’), maar ons grootste ‘uithangbord der zonden’ is toch wel Piet Hein Donner.

U zei? Inderdaad, Piet Hein Donner. Onze rustige, vriendelijk ogende oom van Sociale Zaken is in werkelijkheid niemand minder dan het CDA-satansgebroed, verantwoordelijk voor het toestaan van adoptie van buitenlandse kinderen door homostellen, in zijn tijd als minister van Justitie. Opdat hij moge rotten!

Homoliefhebbende viespeuken
Maar er is meer: naast homoliefhebbende viespeuken, zijn we in Nederland ook gigantisch crimineel. We begaan 34 procent meer geweldsmisdaden meer dan onze tegenhangers in de VS en plegen bijna 75 procent meer diefstal en berovingen. Dat God niet veel eerder ingegrepen heeft. Oh wacht, dat heeft hij wel. Een greep uit God’s straffen aan ons adres:

– Tussen 1983 en 2007 stierven 4.344 Nederlanders aan AIDS.
– De vuurwerkramp in Enschede.
– Een tweetal Groningse malloten injecteerde een aantal mensen met AIDS.
– De hittegolf in 2006 kostte aan 1000 mensen het leven.

Geef het de oude baas na: hij heeft zeker niet stilgezeten in zijn pogingen ons weer op het rechte pad te krijgen. Het recht-religieuze pad waar wij, zoals de cijfers laten zien, pas sinds 1970 echt vanaf zijn geraakt, toen bijna een kwart van onze samenleving aangaf niet meer in God de Heer te geloven. Dit in tegenstelling tot de 99,9 procent die in 1809 blindelings achter de Heiland aanliep en al Zijn Bijbelse voorschriften aanbaden.

Toorn van God
God zag echter blijkbaar eeuwen geleden al aankomen dat we de verkeerde kant opgingen en probeerde dit ons duidelijk te maken door de overstroming van 1228 (100.000+ doden), de Sint Lucia-vloed van 1287 (50.000+ doden), de Sint-Elisabethsvloed van 1421 (10.000+ doden), de Sint Felixvloed van 1530 (100.000+ doden) en natuurlijk de watersnoodramp van 1953 (1,835 doden). Genoeg betrokken heiligen voor een signaal, zou je zeggen, maar blijkbaar hebben wij Nederlanders een hard hoofd, want we zijn tenslotte tegenwoordig helemaal verworden tot godslasterend, losgeslagen gruwelvolk met een verdorven regering, aldus God hates The Netherlands .

Echter, een snelle rekensom leert ons dat er meer Nederlanders omkwamen door ‘de toorn van God’ in tijden dat we collectief geloofden, homo’s minachtten en met de bijbel onder ons kussen sliepen (zo’n 280.000) dan in de periode daarna (zo’n 5.500). Er zit dus binnenkort een grandioze ramp aan te komen, waarbij ‘de Nederlander’ in één klap van de aardbodem weggebliksemd zal worden.

Dat u het vast weet. Met dank aan God hates The Netherlands.

Drs. Jasper Roos is neerlandicus en doet voor de UvA en HvA onderzoek naar culturele verschillen in een globaliserende maatschappij. Zo bont als bovenstaand had hij het ook nog nooit meegemaakt.