Gezocht: Jan des Bouvrie (update)

10-03-2010 17:16

Gezocht: Jan des Bouvrie. Signalement: bril, krulletjes, Gooische look, roept altijd “hallo hier zijn we weer!” als hij ergens binnenkomt en draagt waarschijnlijk zijn koninklijke onderscheiding. Jan des Bouvrie (designer, lichtkoepelfreak en interieurverzorger, tevens levend bijzettafeltje van bekend Nederland) wordt gezocht door gansch het Neerlands journaille.

Volgens de gezaghebbende Telegraaf zit Jan namelijk in de cel op verdenking van vastgoedfraude, volgens zijn vrouw Monique loopt Jan gewoon rond op de Tefaf-kunstbeurs, volgens de Tefaf-kunstbeurs is Jan de grote afwezige en volgens de rest van de media is Jan nergens te vinden. Monique des Bouvrie blijft overigens volhouden dat haar Jan niet in de cel zit: “Wij zijn nette mensen!”, aldus de aangeslagen Monique. Wie meer informatie heeft over de huidige verblijfplaats van Jan de Bouvries wordt verzocht contact op te nemen met de redactie van RTL-Boulevard.
Update: Ach, welk een toeval. De secretaresse van Jan des Bouvrie heeft gisteren diverse afspraken afgebeld omdat Jantje ‘ziek is’, zo vernamen wij van bron A. van A. uit de grote stad A.