ThePostOnline

Zelfmoordcommando in opleiding

10-08-2010 11:55

In het diepste geheim worden er in Nederland speciale eenheden opgeleid om aanslagen te plegen. U hoeft niet bang te zijn voor de komende 10 jaar, maar wanneer deze kinderen volwassenheid bereiken kan het wel eens compleet fout gaan. De ouders van deze kinderen hebben een speciale hersentraining ondergaan.

Pamperfabrikant Proctor & Gamble is ingezet om een speciale selectieprocedure te starten en heeft daartoe een ‘blije baby’ webstrijd opgezet.  Deze verloopt geheel volgens plan want, hoe kan het ook anders, deze internetverkiezing ging vervolgens helemaal fout. Sommig grut bleek wel erg veel stemmen te krijgen, gestuwd door de social media kracht van een aantal slimme ouders die om onbekende redenen per se wilden dat hun kind deze schoonheidswedstrijd zou winnen. (Alle baby’s zijn immers lelijk, dat is een gegeven feit.)

Om u een beeld te geven van hoe dat gaat, volgt hier een korte samenvatting van de opzet van deze gemene ouders.

Deelnemende ouders zoeken via een forum contact met elkaar, waarna ze per persoon minstens vijftig mailadressen aanmaken

De overheid houdt al langer deze forums, broedplaatsen van menig kinder-onrecht, in de gaten en selecteert de ergste gevallen voor haar speciale trainingsprogramma.

In aanvulling daarop komen nu ook de ergere gevallen in beeld. Totaal gehersenspoelde ouders die hun kind met drie stemmen zijn wegvallen tegenover andere 0-jarigen. Deze hebben zich inmiddels verenigd in knokploegen als ‘club Boze Ouders’. Het Ministerie van Defensie toont met name interesse in cel-leidster Rasha van R. uit A. wiens kinderen waarschijnlijk totaal wars van enige realiteitszin opgevoed gaan worden; een uitstekende aanwinst voor de stoottroepen. De zes maanden oude Mattheyz-Ferdynand, alias John Connor, wordt volgens een woordvoerder al met interesse gevolgd door zowel binnenlandse als buitenlandse veiligheidsdiensten. De Mossad was vooralsnog onbereikbaar voor commentaar, zeker is wel dat we hier een stel moordlustige maniakken in de dop zien opgroeien.

CC-Foto: NetMarine