Superhandig: VK-bloggers overstapservice

07-01-2011 18:28

Beste VK blogger,
Voor u begint het nieuwe jaar met een teleurstellend bericht: uw webstek wordt per 1 maart opgeheven. Dat is op zijn zachtst gezegd: vervelend. Wij van DeJaap weten hoe belangrijk het is om een plek op het internet te hebben waar je je thuis voelt en je ei kwijt kan. Daarom willen wij (alleen de talentvolle onder u) u helpen met een mooie doorstart in 2011. Bent u na 1 maart op zoek naar een nieuwe volledig geëquipeerde blogplek dan kunt terecht bij DeJaap: het beste en jongste serieuze weblog van Nederland!

Via onze unieke overstapservice -die exclusief beschikbaar is voor VK bloggers- zit u in een handomdraai weer in een warm bad. Bovendien deelt u straks mee in de veelbelovende toekomstplannen van DeJaap: het wordt hier in 2011 alleen nog maar mooier en groter. Heeft u interesse? Mail dan snel naar [email protected] o.v.v. “ja ik stap over” , voeg de URL van uw huidige VKblog toe en wellicht blogt u dan binnenkort op DeJaap.nl?

P.S. Let maar niet op die linksgroene klimaatjongens van Sargasso hoor. Daar is het toch geen reet aan en Carlos drinkt alleen alcoholvrij.