Modeblogger: Bohemian Chic

03-02-2011 13:49

Wie: Romy den Dekker van (24), studeert rechten in Amsterdam.
Modeblogt op: bohemianchic.blogspot

“Ik ben ongeveer een jaar geleden begonnen met bloggen. Omdat ik veel op andere modeblogs keek dacht ik op een gegeven moment, ja, dat kan ik ook wel gaan doen. Zo is het een beetje begonnen. In het begin maakte ik zelf de foto’s met de zelfontspanner op mijn kamer. Tegenwoordig maakt mijn vriendje de foto’s.”

“Mijn stijl verschilt een beetje. Het is vooral bohemian. Verder een beetje een mix. Ik houd veel van kleurtjes, printjes, blousjes, jurkjes, dat soort dingen. Het is een combinatie tussen bohemian en hippie. De naam Bohemian Chic komt daar vandaan.”

“Hoeveel bezoekers ik precies heb kan ik niet zien. Ik ben eerlijk gezegd niet zo heel handig met computers en internet. Ik kan zien waar bezoekers vandaan komen en hoeveel pageviews ik heb. Maar echt het aantal bezoekers ken ik niet. Wel kun je zien dat wanneer je bijvoorbeeld een keertje in de Glamour staat, dat de pageviews omhoog gaan.’

“Het modebloggen is wel een wereldje op zich. In Nederland is het niet heel groot. Wel is het steeds meer upcoming. Je ziet dat er steeds meer modebloggers bijvoorbeeld gaan afspreken. Ik word er ook wel eens voor uitgenodigd. Maar ik heb er zelf niet zo’n behoefte aan. Het is vaak doordeweeks en ik ben vooral druk met mijn studie. Ik doe het bloggen er vooral naast.”

Ook jouw modeblog hier promoten? Mail naar [email protected].