Wonderwoman

04-03-2011 14:00


Wie dacht dat knalrode lipstick en kobaltblauwe oogschaduw definitief in de jaren tachtig waren achtergebleven, komt dit voorjaar bedrogen uit. Gisterenavond presenteerde make-uplabel M.A.C in de winkel aan de Heiligeweg in Amsterdam namelijk een nieuwe, limited-edition collectie.


Een collectie met een eighties randje, zo bleek al snel. Nadat bezoekers bij binnenkomst werden getrakteerd op een glaasje blauwe champagne en speciaal gecustomizede cupcake, was het tijd voor de presentatie.

En dat viel niet tegen. De Wonderwoman-collectie omvat het complete make-up spectrum – van lipstick tot nagellak en van eyeliner tot blush – uitgevoerd in allerlei felle kleuren. Ouderwets Kobalt blauw en felrood voeren de boventoon, zo was ook duidelijk zichtbaar bij het voor de gelegenheid ingehuurde model, dat natuurlijk in een complete Wonderwoman-outfit was gestoken.


Alle producten uit deze lijn zijn collector’s items en zullen – mede vanwege de mooie verpakkingen – vermoedelijk in razend tempo de winkel uitvliegen. Wees er dus snel bij: de Wonderwoman-collectie is vanaf aanstaande zaterdag verkrijgbaar in geselecteerde. M.A.C-stores.