Rondje van Pavlov’s blogback

06-03-2011 20:36

1. Chinese borstvetjes in de lift Ondanks dat onderzoek heeft uitgewezen dat mannen de voorkeur geven aan kleine borsten, zullen vrouwen alles uit de kast halen om hun kadetten groter te laten lijken – te koop lopen met iets wat je niet hebt is voor hen dan ook de normaalste zaak van de wereld. Zo getuige ook het onderstaande filmpje waarin te zien is hoe Chinese vrouwen door middel van een korset hun middenrif op dusdanige wijze rolleren dat de schaarse borstvetjes zich uit ademnood afzetten tegen de zwaartekracht. Zet daarbij een gezellig campingmuziekje op en je vraagt je als man meteen af of vrouwen niet van een andere planeet komen.

2. Ook de iPad2 is voor wankers
“De iPad veranderde alles. Allereerst de manier waarop eikels de aandacht op zich vestigen.” Komiek en journalist Charlie Brooker (wiki) is geen fan van de tabletcomputer van Apple. In het satirische programma 10 O’Clock Live op het Britse Channel 4 kon de opvolger van de tablet, de iPad2, op evenveel enthousiasme rekenen van Brooker.

3. Stuiteropa wordt youtube hit
Ja hoor, we hebben er weer één. Na de niezende panda, Star Wars Kid en Dramatic Look Gopher (wie heeft dat ooit begrepen?) kluistert nu Hasan Baba miljoenen werkontwijkers aan hun monitor. De kalende, grijsbesnorde, tonnetjeronde Turkduitser die in zijn woonkamer keiharde dancemoves aan zijn ongeïnteresseerde kleinkinderen opdringt, is inmiddels al meer dan vier miljoen huishoudens binnengedrongen. Wil je straks kunnen meepraten aan het koffiezet apparaat? Trap uit die sloffen dan!

4. ‘Shut up crime!’
Wat doe je als je vrouw je verlaat voor een drugsdealer? Precies, je wordt een ultra-geweldadige superheld. Frank, gespeeld door Rain Wilson (wiki) uit The Office, besluit niet bij de pakken neer te zitten nadat zijn vrouw hem dumpt en dost zich uit als de ‘The Crimson Bolt’ om haar terug te winnen. De trailer belooft veel absurde actie a la Kick Ass, maar dan humoristischer.

5. De meest normale persoon op aarde
Je hebt van die mensen die je op straat zo voorbij zou lopen. Gewoon, omdat ze er zo ‘gewoon’ uit zien. Maar hoe zou nou de meest doorsnee persoon op aarde er uit zien? National Geographic pakte alle demografische kenmerken van de wereldbevolking er bij en componeerde aan de hand daarvan het meest normale gezicht van de wereld. Eénieder die zichzelf in onderstaand portret herkent, kan het best een hele onderscheidende tatoeage op zijn kanis laten kliederen. Opdat we niet vergeten.

6. Pak aan Zweden!
Deze week werd de eeuwenoude vete tussen Zweden en Finland uitgevochten tijdens de talkshow van Conan O’Brien met de grootste real-life opstelling ooit van het populaire spel Angry Birds. Waarom? Omdat het voor inwoners van het Finland, tevens de bakermat van het boze gevogelte, voor het eerst de afleveringen van Conan online beschikbaar zijn. Daarom was het tijd voor een klein steuntje in de rug van de Finnen, omdat het wonen naast Zweden – met de mooiste vrouwen ter wereld en betaalbare, gebruiksvriendelijke Billy-boekenkasten – niet gemakkelijk moet zijn.

Rondje van Pavlov geeft elke week een overzicht van de 6 meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.