Kijkbuiskansen: Nog meer Matthijs van Nieuwkerk en The Onion

14-03-2011 18:00

Je mist meer dan je ziet, 23:45 uur, Ned 3 – Of ie het druk heeft op een dag waarop hij én De Wereld Draait Door én een nieuwe talkshow aan de randen van de nacht moet presenteren? Vast, maar Matthijs van Nieuwkerk is dat unieke veelbetaalde talent waarvan je in ieder geval niet kunt zeggen dat hij niet werkt voor zijn geld. Vanavond en de komende werkdagen elke avond een uitzending van een talkshow die volledig gaat over televisie. Wat heeft u gemist? Wat juist niet? En dat dan over de afgelopen avond dus het wordt stressen voor de Vara-mens aldaar. Of het leuk wordt weet niemand, maar daar is het dan ook een pilot voor.

The Blair Witch Project, 20:15 uur, Arte – Extreem effectieve horrorfilm, gemaakt met een minimum aan budget, effecten, acteurs en crew. Gegeven: donker bos, verdwaald, verhalen horen over enge heks en dan ‘s nachts in je tent kinderstemmetjes horen terwijl je tent begint te schudden. Grijpt je bij de strot en knijpt net zo lang tot je blauw ziet. En dan wil je dus meer.

Oceans Thirteen, 20:30 uur SBS 6 – Ja, ehhm…Zie Ocean’s Eleven en Ocean’s Twelve. Daar kunnen we het bij laten.

Online: achteruitgang voor The Onion

The Onion is een bekend online satirisch nieuwsmagazine dat sinds 1996 internetters aan het lachen maakt met het bespotten van Amerikaans sensatienieuws. Sinds 2007 maakt het dagelijks The Onion News Network. Amerikaans nieuws is zo bizar dat verzonnen vaak lastig van onecht is te onderscheiden, zoals bij onderstaand wetsvoorstel. Omdat vooruitgang niet tot stand kan komen zonder achteruitgang, is dit programma nu ook wekelijks te zien op IFC, een Amerikaans kabelnetwerk. Je kunt die afleveringen online bekijken en/of downloaden, of gewoon korte filmpjes op The Onion zelf bekijken.


Oklahoma Doctors Can Legally Pretend To Give Abortions

Vers sinds dit weekend: Kourtney and Kim Take New York (S01E07), Big Love (S05E09), The Cape (S01E10), Bob’s Burgers (S01E07), The Simpsons (S22E16). De nieuwste Californication (S04E10) kijkt u eerst.

Modern Family, Desperate Housewives, Shameless US en Family Guy zijn on break.