Kijkbuiskansen: Glennpocalyps, dierenbevrijders, Het Parfum

05-04-2011 18:00

Lauren verslaat: PETA, 21:55 uur, Veronica – Lauren Verster, van ver gekomen, kickt steeds meer ass. In haar programmareeks Lauren Verslaat heeft ze al menigmaal laten zien meer te zijn dan just another blond famous girl. Vanavond gaat ze op pad met extreemlinkse bivakmutspsychopaten van PETA, een van de gevaarlijkste en crimineelste dierenbevrijdingsterroristische groeperingen van dit moment. Dat moet je maar net durven. Lauren durft dat dus wel.

Perfume: the story of a murderer, 00:20 uur, BBC2 – Iedereen kent Het Parfum van schrijver Patrick Süskind. Maar eigenlijk wilde niemand het verfilmen. U kunt zelf zien waarom niet: de roman gaat over dat wat in taal niet uit te drukken is. Dat is dus ook niet uit te drukken in beeld. Tenzij u van romantische kitsch houdt.

Close Up: De jonge Pablo Picasso, 23:00 uur, Nederland 2 – Het is 1900. Ene Pablo Picasso (20) besluit het te gaan maken als kunstenaar in Parijs. Dat lukte.

Online: de Glennpocalyps

Gisteren was de finale van Harry’s Law, een comedyserie over een patentadvocate die met een groepje opmerkelijke karakters vanuit een schoenenwinkel een advocatenkantoor begint. Ingewikkelde premisse, maar de hoofdrol van Kathy Bates belooft veel. Hoewel ze volgens sommige recensenten zielloos speelt, maakt Bates de serie de moeite van het checken waard. De twaalf afleveringen van het eerste seizoen kijk je hier.

Vers: Being Human (S01E12), Teen Mom 2 (S01E12).

Onze maandag-uitgezonden-op-dinsdag-kijken-series Chuck, How I Met Your Mother , The Chicago Code, House, 90210 en Gossip Girl zijn allemaal on break. De laatste twee zijn pas 18 april terug, de rest 11 april.

In The Daily Show aandacht voor bonussen voor mensen die bedrijven leiden die de aarde verkutten. Billy Crystal is te gast en praat over Twitter. Hij is van plan er na de show mee te beginnen.

Stephen Colbert heeft een iPad 2.  Hij vreest een Glennpocalyps, een tijdperk zonder Glenn Beck.