WINNEN! Voor 50 euro shoppen bij Zalando.nl!

05-04-2011 15:00

Gisteren meldden we het al: de modeblogger (m/v) die als eerste 50 plaatsbare straatstijlfoto’s aanlevert voor Mode.DeJaap, wordt beloond met 150 euro. Omdat het lente is en alle rokjes, sandalen, jurken en duizelingwekkende decolletes het verdienen om op de gevoelige plaat te worden vastgelegd, voegen we daar vandaag nog een couponcode ter waarde van 50 euro van Zalando.nl aan toe. Dat betekent dat de gelukkige winnaar zijn of haar eigen collectie nog voor de zomer voor 200 euro kan aanvullen met bijvoorbeeld:

Een maxidress: de musthave voor dit seizoen. Na kort, korter, kortst kiezen we dit jaar massaal voor lang, langer, langst. Bij voorkeur voorzien van bloemetjesprint voor de ultieme hippie-op-Woodstock-look:

Peeptoe sleehakken. Met een hak van 12,5 centimeter niet echt geschikt voor een dagje struinen door de stad, maar verrassend comfortabel dankzij de plateauzool en bovendien uitgevoerd in hip marine-rood-wit-blauw:

Sandaletten; losjes gebaseerd op de gladiatorentrend van vorig seizoen, maar dan beduidend geraffineerder en mooier uitgevoerd. In poederbeige bijzonder geschikt voor overdag, in het zwart uitermate geschikt voor een feestje:

Duidelijk: fotograferen dus!