Kijkbuiskansen: AbFab komt terug, Jezus aan het kruis

22-04-2011 18:00

Kruisweg in Rome met de paus, 23:15 uur, Ned 2 – Nog geen URBI ET ORBI (toch dé reden waarom de Heiland aan het kruis is gestorven) maar dit is ook leuk: de paus loopt kruisweg. De kruisweg van het colloseum in Rome om precies te zijn waar ooit de Romeinen de Galliers onderdrukten enzo. Let op: ook deze paus spreekt gewoon alle talen. In excelsis deo. Niet dat u dit echt wilt kijken maar er is toch geen fuck op vanavond.

American Pie Presents: Band Camp. 20:30 uur, RTL 5 – Hahaha wat een guitige puberfilm vol seksgrappen enzo! Kostelijk hoor!

American Pie, The Naked Mile, 22:20 uur, RTL 5 – Hahaha wat een guitige puberfilm vol seksgrappen enzo! Kostelijk hoor! (Zucht.)

Online: AbFab komt terug

Gisteren werd bekend dat de legendarische Britse komedieserie Absolutely Fabulous terugkomt. AbFab liep van 1992 tot 2004 en zorgde ervoor dat ‘sweetie darling’ wereldwijd een ingeburgerde uitspraak werd. In augustus worden er in ieder geval drie afleveringen opgenomen. Het script wordt geschreven door Jennifer Saunders.  Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen te zien zullen zijn. In de tussentijd: sigarettten en bubbels inslaan, gordijnen dicht (het wordt de hele zomer nog mooi weer) en alle bestaande 36 afleveringen kijken.

Vers: Bones (S06E19), Nikita (S01E19), The Vampire Diaries (S02E19), 30 Rock (S05E20), The Office US (S07E21).

Deze week geen Daily Show of Colbert. The Big Bang Theory is volgende week weer terug.