Kijkbuiskansen: Treme, 2000x Man Bijt Hond, masturberen is goed voor je

26-04-2011 18:00

Man Bijt Hond: 2000 afleveringen, 18:55 uur, Ned 2 – Al 2000 afleveringen lang stalkt de Ncrv bejaarden en babyboomers vlak na etenstijd met het in Vlaanderen gejatte Man Bijt Hond. De ironische commentaarstem, de kek gedraaide items, de vaak paradijsvogelachtige Heel Gewone Mensen en natuurlijk de babbelbox die vanavond vraagt: hoe strikt u uw veters eigenlijk?

Kingpin, 20:30 uur, RTL 7 – Best geinige film met momenten waarop hilariteit wordt vervangen door briljante grappen en bulderlachen. Met Bill Murray, dat is altijd +1.

Champions League: Schalke 04-Manchester United, 20:40 uur, Ned 3 – Jeeeeuh! Voetbal! Hoeraaaaaaaaa! Dat zie je anders nooit op de publieke omroep!

Online: nieuw seizoen Treme van start

Zondagavond startte het nieuwe seizoen van Treme. De serie ontleent zijn naam en thematiek aan een achterstandsbuurt in New Orleans. Een groep personages wordt gevolgd in de nasleep van – hoe kan het ook anders – orkaan Katrina. In de geest van The Wire worden in de afleveringen de verschillende culturele, politieke en sociaaleconomische aspecten van de buurt verkend. Er zit veel muziek in de serie en het filmwerk is zoals we van HBO gewend zijn geweldig. Onze eigen Michiel Huisman speelt een drugsverslaafde muzikant en John Goodman doet ook mee. Dit is een kans. Grijp hem. S02E01 (of seizoen 1 om in te halen).

The Borgias (S01E05) en Game of Thrones (S01E02) zijn de topseries die nu lopen. Om te lachen: Nurse Jackie (S03E05). Om te huilen: 90210 (S03E19), Desperate Housewives (S07E19). Omdat het kan: Gossip Girl (S04E19).

In The Daily Show uiteraard aandacht voor de hysterische media-aandacht voor het huwelijk van een prins uit een ander land. Nog meer bizar mediacircus: de kandidatuur voor de Republikeinse uitdager van Obama. Zal het Donald worden? Laten we het vragen aan de sr. Alternate Universe correspondent. Egyptische activiste Gigi Ibrahim is te gast om over * gaap * Egypte te praten.

In The Colbert Report heeft Stephen een kater maar is desalniettemin in vorm. Ook hier aandacht voor Donald Trump, die naast rijk ook negervriend blijkt. Stephen geeft gezondheidsadvies: masturbatie werkt!