Sport

Ajax moet beter neuken

02-05-2011 15:56

We gaan even terug in de tijd. Trainer Frits Korbach onderbrak ooit een oefenpotje met de opmerking dat de bal beter geneukt moest worden. Niet van dat halfslachtige gedoe van een tik terug, een fraaie beweging buitenom of een sierlijke actie binnendoor. Welnee. Die bal moest benaderd worden zoals de vele buitenechtelijke relaties die de trainer er op na hield. Recht op het doel af. Insteken, doorhalen en klaarkomen. Neuken, wist Korbach. Spelers moeten die bal keihard neuken. Opvallend genoeg begon Frank de Boer onlangs ook over het feit dat zijn spelers niet geil genoeg waren. En als ze die pure lust kunnen opwekken zit die dubbel helemaal goed.

Neuken
Ajax en Twente spelen de komende weken twee finales. In de finale van de nationale beker treffen ze elkaar aanstaande zondag in Rotterdam. Een week later ontvangt Ajax de Tukkers in eigen huis. Dan gaat het in die ene wedstrijd om het kampioenschap. In de beker moet er eentje winnen. Lukt dat niet in de reguliere speeltijd dan wordt het verlengen en als dat niet lukt komt het aan op strafschoppen. In de competitie mag FC Twente volstaan met een gelijkspel. Da’s een stuk makkelijker. Ajax moet komen en dat levert aan de andere kant kansen op. Tot Frank de Boer genoeg geilheid aan zijn mannen meegeeft. Dan is het over met Twente. Dan worden ze keihard geneukt.

De bescheidenheid ligt gek genoeg aan de kant van Ajax. Die kwamen vanuit een verloren positie terug en weten ook dat het van FC Twente lastig winnen is. Frank de Boer is de voorzichtigheid zelve. Van hem vernemen we geen uitspraken als dat zijn team wel even de prijzen pakt. In Enschede roepen ze ondertussen van de toren dat ze de dubbel gaan pakken. Het vertrouwen is er. Kennelijk hebben ze de lessen van Frits Korbach letterlijk genomen en weten ze wat het betekent om geil voor de goal te zijn en de bal te neuken als het moment daar is.

Geil
Het is dus aan Frank de Boer om zijn spelers geil te krijgen. Dat ze het speeltuig zien als een instrument om het lekkere wijf plat te krijgen. Om de beker binnen te halen en zich in eigen stadion te laten huldigen als kampioen. Want dat zag Korbach natuurlijk goed. Wordt er geneukt dan is het uiteindelijke orgasme in de vorm van het beslissende doelpunt en het naspel in de vorm van de toejuichingen van tienduizenden mensen het hoogtepunt van het jaar. Als Ajax geil genoeg is winnen ze alles. En als ze dat niet zijn blijkt de door De Boer gepredikte geilheid tot een potje slap er tegenaan hangen. Lijkt lekker, maar voelt nog wekenlang kut.