Rondje van Pavlov’s blogback

11-05-2011 21:00

The Lonely Island is terug
De titel zegt het. Andy Samberg, Jorma Taccone en Avika Schaffer – ook wel bekend als The Lonely Island – zijn terug met een nieuw album vol met melige nummers die stiekem toch wel dope klinken. Een aantal tracks vergaarden al bekendheid via Saturday Night Live, zoals ‘I just Had Sex’ ft. Akon en ‘Shy Ronny’. Maar gelukkig bevat ‘Turtleneck and Chain’ ook veel nieuw materiaal. Check hieronder ‘Jack Sparrow’ met Michael Bolton.

Even chillen tijdens het werk
We kunnen ons zo voorstellen dat een baan in het leger best wat stress op kan leveren. Geen gek idee dus om af en toe een dansje te doen om te ontspannen, ook als je maten op de achtergrond hard doorwerken.

Ga er maar even lekker voor zitten
We zitten meer dan we slapen. En hoe slecht dat eigenlijk voor je is, blijkt uit deze mooie maar zorgwekkende infographic. Zitten sloopt je lichaam, maakt je dik en vergroot de kans dat je veel te vroeg sterft. Waar dit allemaal precies door komt, is nog niet helemaal bekend, maar de waarschuwing is duidelijk: sta op of sterf!

Plural of mural
BLU, wie kent hem niet? Wij, bijvoorbeeld. We weten niet eens of het wel een “hem” is, maar we zijn ouderwets genoeg om de zaak in het mannelijke voordeel te beslechten. BLU weet in ieder geval wel wat een muurtekeningetje is. Over de hele wereld heeft hij (of zij) al zijn (of haar) kunst achtergelaten. Je moet ervan houden, maar deze dertig muurschilderingen zijn tenminste de moeite van het bekijken waard.

OMFG soooo cUte!!11!1
Wat moet je doen voor een YouTube-hit die keihard viral gaat? Simpel, zet gewoon je kleine koter neer, film, en wacht totdat het iets grappigs gaat doen. Het bewijs hiervoor vinden we natuurlijk in ‘Charlie bit my finger – again!‘ en alle aanstekelijke lachsalvo’s van baby’s. Maar volgend Belgische kindeke zal hen subiet doen vergeten. Wait for it…

Scoopjes scoren met Star Wars
Lang, lang geleden, in een sterrenstelsel heel ver weg, vloog men rond in ruimteschepen, had men te lijden onder een intergalactische oorlog en bovenal had men gevaarlijke, gekleurde broodmessen. En oja, grote harige sidekicks om lekker mee te knuffelen. Maar dat terzijde. In dat sterrenstelsel had men ook al internet en de daarbij horende nieuwssites. Gelukkig is er de welbekende propagandamachine genaamd The Galactic Empire Times, met brekend nieuws. Obi-Wan Kenobi is dood.