Kijkbuiskansen: Songfestival, Johnny Depp, Kurt Cobain naakt

12-05-2011 18:00

Songfestival 2e Voorronde, 21:00 uur, Ned 1 – OMG! Zo spannend! Gaan de 3J’s het halen? Zullen hun saaie pakken aanslaan bij de Duitsers? En hun Volendamse palingsound? En wat als ze het niet halen? Hoe moeten we dan nog verder? Is oorlog een optie als we weer verliezen? En de 3J’s, mogen we die hard straffen (iets middeleeuws) als ze het niet halen? En Cornald Maas? Twittert hij vanavond wel mee? Of mag dat niet van de Avro die nu ook Tros is? Vragen, vragen, vragen…

Jerry Maguire, 20:30 uur, RTL8 – SHOW ME THE MONEY! Die scene, met Tom Cruise, kent u wel. Is dus uit deze film. Vermakelijk.

Don Juan DeMarco, 23:20 uur, Veronica – Gaaaap. Johnny Depp is Don Juan en brengt in deze mierzoete tienerfilm de hoofden van meisjes op hol. Gelukkig mag hij naar de psychiater want die wordt gespeeld door Marlon Brando.

Online: 9/11 documentaire donderdag

Het thema van documentaire donderdag deze week is muziek. De selectie is volkomen willekeurig, maar uiteraard de moeite waard. Broken Records gaat over Arabische hiphop, volgens de makers de soundtrack van de Arabische revoluties. Kurt Cobain – About a Son is gemaakt door Gus van Sant, dus kwaliteit gegarandeerd. Dub Echoes gaat over dub, de Jamaicaanse muzieksoort die vele andere stromingen heeft beïnvloed.

Verse afleveringen  vandaag van: Cougar Town (S02E19), Breaking In (S01E06), Modern Family (S02E22), SouthPark (S15E03).

The Daily Show: Jon is teleurgesteld dat Fox weer terug is naar onzinissues, zoals het bestempelen van rapper Common als cop killer. De gast is Albert Brooks.

The Colbert Report: Stephen wordt gecensureerd door Viacom, het bedrijf dat Comedy Central in bezit heeft. Vervolgens raakt hij in extreme zelfgeilmodus omdat hij genomineerd is voor vier daytime Emmy’s. Gast is Eric Greitens, een heuse navy seal.