Rondje van Pavlov’s Blogback

01-06-2011 21:44

BMXDriedubbel awesome
Terwijl wij ons als studenten op onooglijke barrels door het verkeer moeten duwen, zal Jed Mildon ongetwijfeld iets meer in zijn fiets geïnvesteerd hebben. Op zijn stalen ros raasde deze held namelijk een immens hoge schans af, om na een driedubbele salto doodleuk de ramp aan de overkant op te trappen. Nou zijn BMX’ers geen mietjes maar deze stunt is wel heel hardcore. Tring tring, coming through!

Philips Sorry Vereniging
48 miljoen euro. Dat is het bedrag dat PSV vorige week kreeg toegezegd van de gemeente Eindhoven om het hoofd boven water te houden. De club kwam in geldnood omdat men structurele Champions League inkomsten in de begroting had opgenomen. Nu Fred Rutten en zijn mannen ook dit jaar weer buiten de lucratieve CL pot pissen, zijn de euro’s hard nodig in Brabant. Dat alleen is al een excuus waard, maar ook voor de sportieve prestaties mag best even worden verontschuldigd. Als de spelers het zelf niet doen, helpen de mannen van GeenSport.nl ze wel een handje…

Retro kamperen
Jawel, het kampeerseizoen staat weer voor de deur. Dat betekent urenlang verplicht badmintonnen met tante Jo, regen uit je tent hozen en schreeuwende koters toegang tot je televisie weigeren. We doen allemaal wel alsof het zo leuk is, maar stiekem is het gewoon de hel om door een muffe lap stof heen in je zwetende kanis geschenen te worden. Wil je het nog een beetje stijlvol maken, investeer dan tenminste nog in een beetje vette tent. Waarschijnlijk ben je al de coolste op de camping, maar dat het nog maar even duidelijk is.

Eindelijk weer echte Mortal Kombat
Na talloze geslaagde en minder geslaagde sequels, twee mislukte films en een oersaaie televisieserie zou je toch denken dat de Mortal Kombat-franchise op sterven na dood was. Hoe vaak kun je oude vechtwijn in nieuwe zakken verkopen voordat het zichzelf vernietigd met een acid bath-fatality? Toch slaagde regisseur Kevin Tancharoen er vorig jaar in een waardige herstart te maken van Mortal Kombat op het kleine scherm met Mortal Kombat: Rebirth. Het grote succes heeft geleid tot de webseries Mortal Kombat: Legacy. Een aanrader en niet alleen omdat we hottie Jeri Ryan kunnen zien vechten. Bekijk hieronder de eerste aflevering en hier de andere zeven afleveringen tot nu toe.

http://www.youtube.com/watch?v=6s6UiEuCYXA&list=SL

Hoeveel bad guys/gals weet jij te herkennen?
Wat is een actie- of horrorfilm zonder heerlijk slechte boef om te haten of voor in je broek te poepen? Goede villains vergeten we niet snel, en kunnen zelfs de hele identiteit van een film(serie) gaan vormen. De zeer artistiek aangelegde Robert Ball maakte zijn eigen illustraties van 50 bad guys en girls, en daagt jullie uit om ze allemaal bij naam te noemen. No worries: er is een cheat sheet beschikbaar zodat je er vanavond niet wakker van hoeft te liggen!

Sta je dan met je zandkasteel…
Cracked.com zegt het zelf al: “There are those who devote their lives to making hugely pointless yet amazing things out of small, ridiculous materials.” Dit hoeven we niet te vertalen, toch? Wat denkt u van een volledig functionerend huis van Lego? Of meubilair gemaakt van rietjes? Hierbij een overzicht van een negental ongelooflijk creatieve manieren om iets van vrijwel niets te maken.


Beeld: Jesus Presley