Shoppen: modemeisjes online

06-06-2011 14:00

Iedere Hollandsche fashionista kent uiteraard de 9 Straatjes. Goed nieuws voor iedereen die niet altijd tijd heeft om naar het Amsterdamse winkelbuurtje te komen: shoppen in de 9 Straatjes kan nu ook online! Via 9straatjesonline.com is het nu mogelijk om bij een groot aantal winkels in de 9 Straatjes je kleding te bestellen.

Bedenker van deze webshop is Rosanne Jansen (34). Die was vooral er verbaasd dat er voor een winkelgebied als de 9 straatjes nog geen webshop bestond. Als bewoner van dit gebied is ze op de winkeliers afgestapt met de vraag of zij wat in haar idee zagen. Ze kreeg het voordeel van de twijfel bij veel winkeliers. Inmiddels is 9 Straatjes Online een feit en kan iedereen zonder een stap buiten de deur te zetten kleding uit de 9 Straatjes bestellen of gewoon inspiratie opdoen.

De website werkt vrij simpel. Bovenin de pagina kies je waar je naar op zoek bent. Dames of herenkleding, lifestyle, een bepaald merk of een bepaalde winkel. Vervolgens kies je een item, bijvoorbeeld schoenen of jurken. Die kun je weer laten sorteren op kleur, prijs of maat. Je kunt makkelijk vinden waar je naar op zoek bent.

Leuk feitje: als je nu een bestelling plaatst boven de €100,- krijg je er een hippe 9 Straatjes-tas bij! Om helemaal in stijl te zijn als je weer in de buurt van de échte 9 Straatjes bent.