Rondje van Pavlov’s Blogback

08-06-2011 21:00

Zijn al je Facebook vrienden wel echte vrienden van je?
In het geval van deze mevrouw hopen we maar van wel. Zij liet alle profielfoto’s van haar Facebook vrienden op haar arm tatoeĆ«ren. Je zou toch denken dat daar wel een paar figuren tussen zitten waar ze later spijt van krijgt. Voor ons geen dergelijke zorgen, maar het zoveelste voorbeeld van de absurde dingen die mensen voor het echie op hun lichaam laten pennen. Ware het niet dat dit natuurlijk een viral is. Maar toch.


Deze gast moet de ene drive-through chick na de andere scoren!
Hier een jongen die de grootste lol heeft met een goocheltruc in het drive-through circuit. Check hoe hij zijn dollar laat zweven terwijl hij naar de rest van zijn geld grijpt. Zijn verklaring? “I’m a wizard.” Hoe zijn truc ook werkt, aan de reacties van de dames te zien hengelt deze tovenaar de ene chick na de andere binnen!

Bliep bliep
De puriteinse Amerikaanse roots zijn nog goed te zien in de manier waarop het land omgaat met scheldwoorden op TV. Waar we in Nederland met redelijk veel wegkomen, worden scheldwoorden op de Amerikaanse TV steevast weggebliept. Dat blijkt zo ingeburgerd, dat een bliepje voor veel mensen gelijkstaat aan een scheldwoord, ongeacht wat de persoon in kwestie in werkelijkheid zei. En wat gebeurt er dan als je woorden gaat bliepen die helemaal niet aanstootgevend zijn? Dan krijg je grappige beelden:

Zieke footage van tornado Joplin
Tornadojager Jeff Piotrowski heeft bij deze de grootste ballen van de wereld. Met gevaar voor eigen leven (en dat van zijn vrouw) rijdt hij mee met de tornado die eind mei zoveel schade heeft toegericht in het Amerikaanse Joplin. Je hoort de angst in de stem van zijn vrouw (“don’t get us in there”), je ziet de breuken in de voorruit van de auto en je ziet de paniek bij overlevenden. Je ziet nog net geen lijken liggen. Piotrowski heeft naast de grootste ballen ter wereld ook nog eens medeleven: hij waarschuwt agenten die het naderende onheil niet zagen komen en verrek, hij ontfermt zich ook nog eens over een hond. Het had zomaar een trailer van de nieuwste rampenfilm kunnen zijn.

Haal 74 jaar van je leven weg
Oproep aan alle mannelijke, pessimistische politieagenten, die vanachter hun bureau peuken wegroken, wegkwijnend omdat ze geen vrouw hebben, seksloos zijn, en goddomme niet eens een huisdier hebben om ze te troosten, waarna ze na een alcoholvrij biertje hun tanden niet flossen. Herkent u zichzelf? Dan bent u bij deze dood.

Jong geleerd….
Politici zeuren altijd dat geweldadige videogames en films kinderen aanzetten tot agressie en geweld. Niks van waar natuurlijk…..of toch wel?