Rondje van Pavlov’s blogback

15-06-2011 21:00

The Weinerlogues
Amerika is in rep en roer omdat naar buiten is gekomen dat politicus Anthony Weiner (what’s in a name) seksueel getinte gesprekken had met verschillende vrouwen via internet. Het bleef niet alleen bij woorden, Weiner stuurde de vrouwen ook foto’s van zijn ‘weiner’. De politicus – die overigens getrouwd is en binnenkort vader wordt – weigert vooralsnog af te treden. Een deel van de gesprekken zijn inmiddels al gelekt, en komiek Bill Maher en actrice Jane Lynch maakten er een kleine voorstelling van.

Go the F*ck to sleep
Jongere kinderen worden door hun ouders altijd afgeschermd van de harde werkelijkheid. Sinterklaas en de kerstman bestaan, het leven is mooi, en verhaaltjes voor het slapen gaan zijn altijd zoetsappig. Well, shit just got real met het boekje ‘Go the f*ck to sleep* van Adam Mansbach. Volgens de auteur een bedtime-book voor ouders die in ‘de echte wereld’ leven. Probeer het maar niet zelf aan je koters voor te lezen, want niemand leest dit boek zo badass voor als Samuel L. Jackson. Je kan het audiobook gratis downloaden bij Audible.

Om nom nom
Het is nooit te laat voor wat schattige huisdierfilmpjes. Dus hier is een pup die het oor van een kat eet.

http://www.youtube.com/watch?v=A-bbaB9DoyE

Hoe pitch je een startup?
Nou, gewoon, Zuckerberg-style. Zoals iedereen natuurlijk denkt te moeten doen met een uiterst origineel startupje. Lekker nonchalant en overtuigd van je eigen kunnen dus. Binnen no time hangt de investeerder aan je voeten. Heus.

Een kwestie van leven en dood
We hebben deze week een live opname van een vrouw in Georgia die 911 belt. Ze is duidelijk in nood. Ze heeft eten besteld, maar de Chinees heeft de verkeerde bestelling bezorgd! Als dat geen noodgeval is, weten wij het ook niet meer! De mevrouw van 911 is zo wijs om de gegevens van de dame netjes te noteren, zodat er iemand langs kan gaan om het misdrijf op te lossen. Klik hier voor de audio.

Sarah Palin’s mail lezen?
De Sunlight Foundation, die zich inzet voor het transparant en aansprakelijk maken van de Amerikaanse overheid, komt vandaag met iets heel bijzonders. De 14.000 e-mails van toenmalig gouverneur Sarah Palin die onlangs zijn vrijgegeven, zijn in een Gmail-achtig jasje gegoten zodat wij leken er voor ons gemak en plezier in kunnen zoeken. Het meeste is zeer oninteressant natuurlijk, maar de aanhouder wint. Meer informatie staat hier en om direct naar de inbox te gaan klik je hier.