Rondje van Pavlov’s blogback

22-06-2011 21:00

Plaatsvervangende schaamte met Tom Hanks
Tom Hanks? Check. Lekkere latina’s? Check. Plaatsvervangende schaamte omdat je de taal niet spreekt van een show waarin je verschijnt en dan maar uit onmacht een lomp dansje doet? Check.

http://www.youtube.com/watch?v=mbJegvVRUaY

Alstublieft, uw paardenzaad
Och och, die journalistiek van tegenwoordig. De komkommertijd is nog niet eens voorbij of er moeten al weer rare koppen in de digitale en papieren gazetten verschijnen. Zo ook in Nieuw-Zeeland, daar tikte een nieuwssite een kop die wel heel erg blijft plakken: “Women flock to take horse-semen shots“. U leest het goed, men drinkt daar paardenzaad, rossenmelk, knollenbud of hoe je het ook wilt noemen. Vooral de vrouwen schijnen het erg lekker te vinden (O RLY?). Zo erg zelfs dat zij eenmaal thuis aan manlief vragen of ze alsjeblieft hun handen op de rug willen boeien, op hun knieën willen gaan en met hun tanden de voortuin willen maaien, zodat mevrouw ‘s avonds al stokslobberend test of het een beetje dezelfde kwaliteit als dat van een paard heeft. Serieus, het staat op internet, dus is het waar. Neemt natuurlijk niet weg dat dit een wel heel goedkope PR-stunt is van dat restaurant dat de klonten zweetpap van Mr. Ed serveert. Maar ach, als nietszeggend wereldmedium moet je een gegeven paard toch niet in de bek kijken?

Je eerste ingeving is meestal de beste
Who Wants to be a Millionaire? Tja, wie niet? Deze stoere meneer weet in ieder geval zeker dat hij het gaat worden. Hij heeft er negen jaar over gedaan om deel te mogen nemen, en mag nu nota bene op zijn verjaardag eindelijk voor het grote geld gaan. Dat de man ballen heeft kan na het kijken van dit filmpje niemand meer tegenspreken. Het is een integrale video van zijn deelname want, zoals de maker ervan zelf al aangeeft, er valt weinig te knippen als het hele optreden zo legendarisch is. Enjoy!

No Country for Awkward Men
Eén van de betere films van de broertjes Coen is natuurlijk No Country for Old Men. In die film speelt Javier Bardem (die een baas is, want in het echie doet hij megamilf Penelope Cruz) de intelligente moordmachine Anton. In de film komt een vage scène voor waarin Anton bij een pompstation komt. Daar raakt hij in een nogal vreemde gesprek met de eigenaar. De spanning giert want je weet dat Anton iets van plan is…of juist niet. Indrukwekkende scène of niet, bijna drie jaar geleden vond YouTuber OMGfather dit maar niets, dus ging hij met de beeldbewerker aan de slag voor het betere knip- en plakwerk. Gelukkig heeft CollegeHumor het filmpje weer nieuw leven in geblazen, want anders hadden we het heerlijk subtiele resultaat (wat net zo goed ‘Monteren voor gevorderden’ had kunnen heten) waarschijnlijk nooit mogen aanschouwen.

Nou is het mooi geweest!
Op de Republican Leadership Conference in de VS spraken enkele presidentskandidaten hun fans en partijgenoten toe over hun toekomstplannen. Helaas voor hen was ook comedian en imitator Reggie Brown van de partij. Door de republikeinen zelf ingehuurd om president Obama op ludieke wijze na te doen, bleek Brown toch enigszins zijn eigen agenda te hebben. Na de nodige kritische opmerkingen over de verschillende republikeinse presidentskandidaten werd hij vriendelijk doch dringend verzocht het podium te verlaten. Klik in onderstaande video door naar ongeveer 2 uur en 5 minuten.

Sex sells (nog steeds)
Als er één ding is waar wij van Het Rondje van Pavlov zeker van zijn, is het wel dat sex sells (vandaar het paardenzaad op #1). Nou, dat wisten Shakespeare, de Grieken en de Romeinen ook al lang. De alwetende redactie van Cracked zette de acht vuilste mopjes in oude kunst op een rijtje. En wat blijkt? Monniken waren helemaal niet zo kuis. Die hielden vooral van poep.