Rondje van Pavlov’s blogback

27-06-2011 23:19


1. Wonder Woman lekt Waarheidslasso? Check! Boemerang-tiara? Check! Onzichtbaar vliegtuig? Check! Cupje D? Check! De rondborstige superheld Wonder Woman is weer klaar om lastige kruimeldieven in elkaar te meppen. Althans als we de donderdag uitgelekte 36 seconden van de pilot mogen geloven. Voor de goede orde, de pilot werd eerder dit jaar wel gecanceld. Want wie zit er te wachten op een schaarsgeklede vrouwelijke superheld (gespeeld door de getalenteerde Adrianne Palicki)die alleen maar een beetje met haar borsten schudt en een beetje rond rent?

2. Lampionnen in Poznań
Om de kortste nacht van het jaar te vieren, werden 11.439 Thaise lampions opgelaten in het Poolse Poznań (wiki). Naast een nieuw record in het Guinness’ Book of Records, leverde het ook nog eens deze mooie beelden op.


3. Twee motoren, brandend rubber en liefde
Ken je dat verhaal van die twee snelle motorfietsen die tot over hun bougies verliefd waren, maar wier liefde werd begrensd door een vete? Nou, die sloegen het advies van hun rivaliserende baasjes in de wind en besloten met elkaar te rollebollen in het heetst van de strijd. Stotend brandstof bij elkaar te injecteren op een bed van kokend asfalt. Werkelijk waar hartverwarmend.

4.Verleiden is misleiden
Verleiden staat gelijk aan misleiden. Een proces waarbij de indruk die je achterlaat niet strookt met de realiteit. Een Don Juan blijkt al gauw een bedplasser, een ridder op het witte paard een bierzuiper op een driezitter. Deze onvervalste manipulatietheorie heb ik altijd op zak. Op warme dagen leen ik de baby van mijn zus om langs terrasjes te paraderen, de puppy van mijn onderbuurman om vrouwen te imponeren. En die vrouwen, die trappen er altijd weer in. Zet iets aaibaars op je schouder en je zit gebakken.

Hot Dudes with Kittens from Sam Trammell

5. Do nut mess with the law
In Nederland mogen politieagenten dan vooral zeurderige pennenlikkers, aan de andere kant van de grote plas zijn het echte helden. Geen wonder dus dat er 378 shows op de Amerikaanse tv om blauwpetten draaien. Hoe kun je in dit bos van penningen en colt’s je serie nog laten opvallen? Simpel, hem nog Amerikaanser maken! En dus geeft telivisiestation DirecTV hun hoofdrolspelers in plaats van een schietijzer een stalen football. Hoewel awesome, callen wij hoax. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet om mag lachen.

http://youtu.be/-znHzHafMlQ

6. Ben tegen Billy
Tot slot de laatste editie van de hilarische Epic Rap Battle serie. Dit maal veegt Amerika’s vader Benjamin Franklin de vloer aan met Tell Sell icoon Billy Mays. Fans van de show kunnen schepen hier hun T-shirt in.