Rondje van Pavlov’s blogback

29-06-2011 21:32

Terminator 2, maar dan in stop motion
We worden oud. Het is alweer 20 jaar geleden dat Arnold Schwarzenegger het opnamen tegen Robert Patrick in Terminator 2. De Zweedse groep Rymdreglage maakte van het jubileum gebruik om hun eigen versie te maken, in getekende stop motion wel te verstaan. Kenners van de film zullen in onderstaande video direct scènes uit het meesterwerk van James Cameron herkennen. Kijk en geniet.


John Wayne (Gacy)

Onze held Stephen Colbert heeft weer eens van zich laten spreken. Hoewel hij er zoals wel vaker zelf eigenlijk niet zo veel moeite voor hoefde te doen. Nee, het was blijkbaar weer tijd voor een blunder van een Amerikaanse politicus. Politica in dit geval: de republikeinse presidentskandidate Michele Bachmann. De beste mevrouw dacht zichzelf te kunnen vergelijken met een andere held uit haar hometown, maar bleek zich hier toch lelijk in te vergissen. Bekijk de video om te zien waar we het over hebben.

Why farts are funny
Ruften zijn…..? Misschien is je eerste ingeving ‘vies’, ‘ongepast’ of ‘smerig’, maar dan heb je het helemaal mis. Louis CK legt uit waarom. (Vanaf 2:25)

The Daily Show
Get More: Daily Show Full Episodes,Political Humor & Satire Blog,The Daily Show on Facebook


Verleiden is misleiden

Verleiden staat gelijk aan misleiden. Een proces waarbij de indruk die je achterlaat niet strookt met de realiteit. Een Don Juan blijkt al gauw een bedplasser, een ridder op het witte paard een bierzuiper op een driezitter. Deze onvervalste manipulatietheorie heb ik altijd op zak. Op warme dagen leen ik de baby van mijn zus om langs terrasjes te paraderen, de puppy van mijn onderbuurman om vrouwen te imponeren. En die vrouwen, die trappen er altijd weer in. Zet iets aaibaars op je schouder en je zit gebakken.

Hot Dudes with Kittens from Sam Trammell


Do nut mess with the law

In Nederland mogen politieagenten dan vooral zeurderige pennenlikkers zijn, aan de andere kant van de grote plas zijn het echte helden. Geen wonder dus dat er 378 shows op de Amerikaanse tv om blauwpetten draaien. Hoe kun je in dit bos van penningen en colts je serie nog laten opvallen? Simpel, hem nog Amerikaanser maken! En dus geeft televisiestation DirecTV hun hoofdrolspelers in plaats van een schietijzer een stalen football. Hoewel awesome, callen wij hoax. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet om mag lachen..

http://youtu.be/-znHzHafMlQ


Ben tegen Billy

Tot slot de laatste editie van de hilarische Epic Rap Battle serie. Dit maal veegt Amerikavader Benjamin Franklin de vloer aan met Tell Sell icoon Billy Mays. Fans van de show schepen hier hun T-shirt in.