Rondje van Pavlov’s blogback

20-07-2011 19:30

Hoarders: Untold sTori from Tori Spelling

1. Tori’s hamstergedrag Met Tori Spelling, dat sterretje uit Beverly Hills 90210, zeg maar The Hills van de jaren negentig, die met die bolle ogen, die haar rollen veelal te danken had aan papa Aaron, daarmee gaat het niet zo goed. Haar sympathie voor homoseksuelen is omgeslagen in een niet te houden verzamelenwoede. Inmiddels beschikt het jeugdicoon over een uitgebreide collectie vintage-homo’s, exotische homo’s en, het kan nog gekker, enkele dubbele exemplaren. Echtgenoot Dean McDermott kon de druk die haar homohamstergedrag op het gezin legde, niet langer aan en schakelde hulp in.

2. Lachen om Game of Thrones
Kennen jullie de televisieserie Game of Thrones (stream)? Nou het is nogal een groot ding onder fantasy-liefhebbers. Want: draken coole lilliputters, norse blikken van hunk Sean Bean, intriges, blote borsten (jawel) en brute zwaardgevechten. Maar die lenen zich niet alleen voor de bevrediging van de behoeften van hitsige LARP-ende fanboys, ze bieden ook een bijna onuitputtelijke bron voor grappen.

3. De groeten van hak
Of je nou een goal maakt in de Copa America of op het bijveld van Dinodobberschans 7, overal loert er wel een camera mee. En dat is maar goed ook. Anders hadden we mooi deze hielpingel uit het Midden-Oosten gemist. Awana Diab heet de beste man die in de interland van de Verenigde Arabische Emiraten tegen Libanon de bal tegen de touwen hakt. Tsja, je moet iets doen om op te vallen in de woestijn. Het is niet de mooiste hakgoal die we ooit hebben gezien, maar ballen heeft deze Arabier wel.

4. Accio boobs!
Interviewer Joe van Badge Of Shame Comedy trok zijn beste Harry Potter-kostuum aan, die van maagd, en bezocht een van de vele Amerikaanse premières van Harry Potter 8, of 7.2 ofzo. Ging hij eerder op zoek naar makkelijke grappen over Ieren en Amsterdamse herpes, probeert de schaamteloos brutale Joe met zijn beuker in dit filmpje een mooie gouden snaai te vinden. (HK)

5. Rebecca Black geeft haters de vinger
Even was ze weg, en dat zal haar goed hebben gedaan. Kindzangeres Rebecca Black werd immers behoorlijk aan de digitale schandpaal genageld na het uitkomen van haar infantiele eerste single Friday. De borstloze nachtegaal en volleerd weekendverkrachtster is nu echter terug en zet ons allemaal op onze plek. “You thought I was nothing, well I’m about to prove you wrong.” Doe je best Bec, maar met deze single ga je toch echt niemand bekeren. Wat een miskleun weer!

6. Beastie Boys op de vlucht
In de videoclip van Don’t Play No Game That I Can’t Win zijn de Beastie Boys op de vlucht voor een leger moordzuchtige huursoldaten. Er komen vlammenwerpers, schietpartijen, helikopterontsnappingen en verschrikkelijke sneeuwmannen aan te pas om de mytische bandleden, ditmaal in action figure-uitvoering, aan het kwaad te laten ontsnappen. En, niet te vergeten, beschermengel Santigold, voor wie een niet te verwaarloze bijrol is gereserveerd. De minifilm, geregisseerd door Spike Jonze, circuleert sinds gisteren op het net.

Elke week laat Rondje van Pavlov het beste van de internetz zien.