Rondje van Pavlov’s blogback

17-08-2011 21:00

1. Dubstep Bob

De penseelstreken van cultschilder Bob Ross mogen subtiel zijn, zijn muziekkeuze is dat allerminst. De kabbelende kliedershow van de artistieke afrobaard gedijt normaal gesproken uitstekend op een brakke zondag, maar deze video kun je beter op de partynight zelf opzetten. ‘Een beetje penisroze hier, een likje hutspotoranje daar, en om het af te maken een MODDERZWARTE DUBSTEP BEAT UIT DE HEL!’

Waka Flocka ‘Hard In Da Paint’ (Bob Ross vs Dubstep vs Jordan Laws) from ScreenWerks on Vimeo.

2. Rook smakelijk

Roken is slecht en dat wordt pas echt goed duidelijk als je een pikzwarte long onder je snufferd krijgt geduwd. Tenminste, dat is wat de expliciete voorkanten van peukenpakjes ons doen geloven. Omdat het blijkbaar nog niet ranzig genoeg is wordt er binnenkort nog maar een schepje bovenop gedaan. Kijk en huiver!

3. Zie jij buitenaardse wezens met dildo-zwaarden?
Naar verluidt is dit het meest slaapverwekkende filmpje op internet. Het duurt twee dagen en twee uur en gedurende die tijd telt YouTube-gebruiker Jon tot 100.000. Dat is het. Alhoewel, wij hebben niet alles bekeken, dus wie weet gooit ie er nog een sms-dwerg tegenaan of een buitenaardse wezens met dildo-zwaarden. Als je wat ziet, laat het ons dan weten. Bekijk de tellende Jon hier en hier.

4. Honderd keer per dag klaarkomen
Als je weleens voor de gein een viagraatje hebt geslikt, weet je hoe het is om de hele dag met een erectie rond te lopen. Dat is even lachen, maar op een gegeven moment moet die vlag weer halfstok hangen. Zo vergelijken de vrouwen in het onderstaande filmpje hun stoornis: Persistent Sexual Arousal Syndrome. Zij moeten soms wel honderden keren per dag klaarkomen en dat is helemaal niet zo opwindend als het klinkt. Bekijk het eerste deel:

http://youtu.be/Gguo5RuqEfY

5. Criminele flashmops in de ban

Zojuist meldde de NOS dat in Philadelphia op weekenddagen een avondklok is ingesteld omdat de stad wordt geteisterd door criminele flashmobs. Jongeren groeperen zich via sociale media om winkels te plunderen en mensen te beroven. Hoewel flashmops tot het vorige decennium behoren, pleit Pavlov ervoor dit vergane staaltje collectivisme louter in te zetten voor wereldverbeterende doeleinden. Zoals hier, in de Galleria Vittorio Emanuele in Milaan:

6. Please remain seated during takeoff

Ieder mens heeft er weleens last van: een volle blaas. Meestal op het moment dat ontlading onmogelijk is. In de auto bijvoorbeeld, op kilometers afstand van een tankstation. Of in de bioscoop, tijdens een pauzeloze weergave van The Lord of the Rings. Mijn held, acteur Gérard Gérard Depardieu, man zonder scrupules, Obelix in levende lijve, overkwam gisteren in een vliegtuig hetzelfde. Opstaan mocht niet, dus plaste hij maar in het gangpad. Kijk, zo maak je een statement!