Rondje van Pavlov’s Blogback

07-09-2011 21:47

1. Wandelende lijken lijken op elkaar
De overeenkomsten tussen bejaarden en zombies zijn legio. Zo lopen ze allebei traag en krom, slepen ze vaak met hun been over de grond, stinken ze naar dood en kunnen ze geen hap eten zonder dat de spetters in het rond vliegen. Om de parallellen tussen ondoden en half-levenden nog eens goed duidelijk te maken kwam Kudsite met de volgende video.

2. Ook dit is Londen 2012
Benieuwd hoe de Olympische Spelen in Londen volgend jaar zullen zijn? De vrolijke mascottes stappen op hun regenbogen en laten je het zien. 2012 belooft veel plezier en veel, heel veel gratis gadgets!

3. Probeer je eens in te beelden…
In het kader van de dagelijkse WTF momentjes verzamelde Smosh.com de 22 meest belachelijke standbeelden die op deze aardkloot te vinden zijn. Wat dacht je van een kind dat in een beker moet schijten, een koeienastronaut en een onthoofde Ronald McDonald. Getriggerd? Logisch. Jij bent ook niet van steen.

4. Zomervertier
De ultieme manier om zinderende zomerdagen te slijten is door je te laten lanceren door een schans en de hulp van een glijbaan, een truck, een quad, een katrol en een stevig stuk touw. Hoeveel rooie ruggen en ingeklapte longen de duizelingwekkende capriolen hebben opgeleverd is uit onderstaande video niet te herleiden, maar dat mag de pret niet drukken. Erik, kom je buitenspelen?

5. Even wat boodschappen in huis halen
De video waardoor ik al vijf dagen op rij met het juiste been uit bed stap is het resultaat van iemand die graag met animatiesoftware speelt. Inhoud: een pop met een nogal merkwaardig loopje is op weg naar de winkel. Het filmpje krijgt overigens alleen al vanwege de neurotische hele fijne muzikale omlijsting van geluidjeskunstenaar Jean-Jacques Perrey een dikke plus. Op Youtube wordt de wandel van de spastische pop inmiddels ook door mensen van vlees en bloed geïmiteerd.

6. Like a boss, uhh
Regen is kut. Dat mogen we best stellen na een tegenvallende zomer. Gelukkig hebben we geen last gehad van overstromingen, die zijn namelijk nog kutter. Dat mag je jezelf best aantrekken, tot je middel in het water staan en met een maatbeker je auto leeg scheppen. Maar weet je wie geen ene fuck geeft om water, regen of overstromingen? Deze boss, ik bedoel bus…