Cult

Homoseksuele Rappers

08-09-2011 17:00

Spraak-ma-kend muzieknieuws uit HipHoppend Amerika deze week. Om Novum even te quoten: “The Game (crimirappert, red.) denkt dat er veel rappers zijn die niet voor hun homoseksuele geaardheid uit durven komen. De Amerikaanse rapper vindt echter dat ze daar gewoon eerlijk over moeten zijn.” Verder stelt The Game volgens Novum dat hij misschien zelfs wel eens samen gewerkt zou hebben met een homoseksuele rapper (OMG!) en dat homoseksuele rappers niets van hem te vrezen hebben (WOW!). Vet spann0nd! Het feit dat The Game dit allemaal denkt en roept interesseert me dan wellicht nog minder dan de emotionele gesteldheid van een ons versgeplukte aardbeien, maar benieuwd maakt het heerschap me zeker. “Wie zouden dat dan zijn hè?” denk ik dan. Weten doe ik het niet, vermoeden wel. Let op.

#BELIEBER
Laten we allereerst voorop stellen dat homoseksueel én rapper zijn helemaal niet erg is. En dat meen ik. Het is misschien uiterst onhandig als gangsterrapper zijnde, maar erg is het zeker niet. Dit gezegd hebbende kan ik met gerust met waarheid aangrenzende zekerheid stellen dat bijvoorbeeld Ludacris een homoseksuele rapper uit Amerika is. Ik bedoel, hij deed het met Justin Bieber in het nummert Baby. Juist. Als je meerapt op een plaat van JB ben je #BELIEBER. En #BELIEBER zijn kan 2 dingen inhouden: 1.) Je bent een meisje tussen de 0 en 14 jaar oud. 2.) Je bent -en let wel: hier is dus niks ergs aan- gay. Gezien het feit dat Ludacris een grote neger met een (nét iets te strak getrimde) baard is, valt optie 1.) af en blijft 2.) dus over. You do the math, zeggen ze dan in de VS. Niks aan de hand, kan gebeuren.

Roze Laser
Dan Kanye West. Aan Kanye zie je het niet zo, maar sinds Southpark een hele aflevering wijdde aan het idee “Kanye West is a Gayfish”, ben ik toch dingen gaan zien. Van die kleine dingetjes; je gaat er immers op letten. Hier, Kanye met een roze laser-pistool. 50 Cent nog nooit zien doen. Kanye met figuurtjes in z’n haar. Moest je bij 2pac mee aankomen. Die at je op man. Kijk dan: Kanye met een vrouw met het kapsel en de kaaklijn van een Calvin Klein-model.En hier tot slot Kanye met een nieuw shirtje. Duidelijke zaak.

Pr0n
Maar Kanye, jij mag dan wel gay zijn en alles, en ik laat je verder je zin afmaken, maar Waka Flocka Flame is toch wel het gayst van allemaal. “Waka Flocka Flame? Dafuq?” hoor ik jullie denken. Wel, dit is Waka Flocka Flame. Dat chanson Hard in Da Paint, dat ken je wel. Is dus van hem. Retestoer en hard en alles. Ironisch, gezien het feit dat de geruchten gaan dat Waka Flocka Lame in een homopr0nnetje zou gaan spelen. Gelul? Nope. Keiharde waarheid. Hij is overigens niet de enige, rapperaar Bow Wow wordt namelijk van hetzelfde verdacht. Zie ook deze ongeshopte NSFW-foto waar ie zelfs een beetje op Chris Brown lijkt… Heftig.

Zijn er dan ook Nederlandse rappers die wel pap lusten van een goeie pot rugraggen (wow, Word kent dit woord)? NEEN! Nederland heeft GEEN -en ik herhaal: GEEN- homoseksuele rappers. NUL! Echt niet. En mijn stellige “NEEN!” heeft niets te maken met het feit dat ik praktisch naast Rotjoch zit hier op de redactie. Of dat Rotjoch anders weer gebeld wordt met een klacht over “ene Tim”. Daar staat het allemaal los van. Kijk maar, allemaal stoere mannen

CC-foto: ‘pheezy