Webshoptip (3): Etsy

15-09-2011 10:00

Etsy (komt van het Italiaanse et si wat oh ja betekent) bestaat al sinds 2005, maar is pas sinds kort in Nederland populair. Het is een webshop vergelijkbaar met Marktplaats en Ebay waarop in dit geval unieke producten worden aangeboden. Uniek in de zin van handgemaakt en vintage, oftewel one-of-a-kind-kettingen en old-school-coole-tassen. Oh yes! Aanbieders hebben elk een eigen webshop die aan Etsy.com verbonden is. Hoewel het aanbod is onderverdeeld in categorieën als kunst, fotografie, kleding, design en sieraden, is het soms zoeken naar een naald in een hooiberg om de pareltjes van de huis, tuin en keuken handenarbeid te scheiden. Om dit proces te vergemakkelijken kun je een test doen waaruit je persoonlijke voorkeur rolt. Helemaal makkelijk is om op onderstaande links te klikken, die je naar de leukste sieraden ontwerpers van dit moment leiden. Geen dank!


Nu Bambu
Nu Bambu wil draagbare kunst voor the brave, the bold and the fashionable maken. Het motto van de verkoopster is om nooit in de massa op te gaan. Overdag werkt ze als schoenenontwerpster en ’s avonds stuurt ze deze prachtige ringen naar je op.

Pot o Gold Pyrite Ring € 18, 90 

AstralEYE
AstralEYE biedt net als Nu Bambu sieraden gemaakt van edelstenen, alleen net een prijsklasse hoger. Laat het nou net zo zijn dat de eigenaresse van de webshop 20% korting geeft met de code SUMMERSALE. Enjyoy!

Aqua Aura Quartz Crystal Point Cluster Ring €56,71

Raw Pyrite Mirror Cubic Crystal Quartz 925 Silver – €19. 66 

Amerrymishap
Deze blogster ontdekte op een dag kunststofklei, en de rest is geschiedenis. Ze kneedt er robuuste stenen van in de felste kleuren die ze vervolgens verwerkt in ringen, oorbellen en kettingen.

Geo necklaces, €16, 63

Tan geo ring €10, 58