Rondje van Pavlov’s Blogback

21-09-2011 22:00

Beste ooggetuige ooit
Onderstaande meneer zat in een auto-ongeluk. Vervolgens wordt deze knakker geïnterviewd. En met uiterste precisie weet de beste man het hele verhaal stap voor stap uit te leggen. Er is alleen één ding: meneer heeft iets teveel actiefilms gekeken. En de Oscar voor de meest ideale ooggetuige gaat naar…

http://www.youtube.com/watch?v=Y4TDpksxxLk

Van weten en niet weten, weet je
We weten dat geld mensen kan laten watertanden. We weten wel meer dan dat. Er is ook een hoop dat we nog niet weten. Ook dat weten we. Maar weet je ook dat de wetenschap maar geen antwoord weet op een paar ogenschijnlijk simpele dingen die we nog niet weten? Te weten: hoe zwaartekracht werkt, hoe lang kustlijnen zijn, hoe je patience kunt uitspelen, hoe een fiets werkt, waarom ijs glad is, hoeveel planeten er in ons zonnestelsel zijn en waarom we slapen. Denk je te weten dat we deze dingen toch weten? Krijg dan je ongelijk door het hele artikel erover te lezen.

Mista mista
Beide mannen mogen dan een mister titel voeren, erg beleefd gaat het er niet aan toe in de nieuwste Epic Rap Battle. Aviofoob Mr. T. en real life Ned Flanders Mr. Rogers nemen de handschoen flink op in deze hilyrische scheldkannonade. Inclusief cameo’s van Face, Murdock en Hannibal. Kijken, fools!

Potje trefbal
Nadat de selectieronde waarbij je als laatste overbleef voorbij was en de spelers van het team dat verplicht was jou op te nemen, je met de nek aankeek, begon de beproeving pas echt. Hoe ontwijk je als pispaaltje van de klas, begiftigd met een zwak gestel en dubbel glas met pootjes op de neus, een salvo van acht hard opgepompte ballen? Menig scholier heeft dan ook aan de middelbare school een diepgeworteld trauma voor trefbal overgehouden. Hoe kom je er vanaf? Door goed naar onderstaande video te kijken en niet te knipperen.

Roadtrip UK
Londen bezoeken maar geen tijd? Pleinvrees maar wel benieuwd naar de hoofdstad van Engeland? Willen winkelen in het door Brutus van Troje (wiki) gestichte Troia Nova, maar bang voor rellen? Bekijk dan dit sublieme filmpje van Moritz Oberholzer die besloot de metropool vanuit een bus te filmen. Je hoeft er niet eens je stoel voor uit te komen:

Rick Perry/Bruce Willis/Chuck Norris
Republikein Rick Perry, domme kruisvaarder, gristengekkie en mogelijke presidentskandidaat, heeft iets teveel actiefilms gekeken. Hij lanceerde gisteren een episch door Hollywood geinspireerd campagnefilmpje met ‘president zero’ Obama als bad guy en Perry als good guy/Chuck Norris/Steven Seagal/Arnold Schwarzenegger/Jean-Claude van Damme/Jackie Chan/Clint Eastwood. Hierin werpt Perry zich op als redder voor Amerika, want dat land is de laatste hoop van de mensheid (met een IQ onder de 80). Geniet van een mooie trailer en het einde van de redelijkheid: