Kijkbuiskansen: American Horror Story, Bridget Jones, Ben Affleck

05-10-2011 18:00

Bridget Jones Diary, 22:30 uur, RTL 5 – Bekende romcom met Renee Zelwegger (te dik) en Hugh Grant (agressie opwekkend) die de harten stalen van alle Viva-lezeressen in de wereld. Simpel doch doeltreffend suikerzoet verhaaltje: Bridget Jones is dik, lelijk en een zeurwijf maar wil graag neuken met knappe baas. Uiteindelijk lukt haar dat maar omdat ze een vrouw is komt er gezeik met gevoelens en willen binden enzo. Herkenbaar voor iedereen kortom. Helaas kwam er nog een deel en helaas kwamen we daarna niet meer van Hugh Grant af.

Gone Baby Gone, 20:40 uur, Canvas – Ben Affleck kan één ding niet: acteren. Wat hij wel kan is regisseren. Zijn broertje Casey Affleck kan dan weer wel acteren en als je dat combineert krijg je een juweeltje als Gone Baby Gone. Waarvoor Ben terecht prijzen won.

Labyrint, 20:50 uur, Ned 2 – Wetenschapsprogramma. Met leuke wetenswaardigheden over de leugendetector en er komt zelfs een sociaal-psycholoog (een nepwetenschapper) liegen over hoe niet werkende methodes die zogenaamd wel werken.

Online: teasers van American Horror Story

Vanavond gaat de nieuwe horrorserie American Horror Story in première, van de makers van Nip/Tuck en Glee. Die combinatie betekent vooral: freaks. De serie werd in een recensie dan ook beschreven als “a very scary and wickedly erotic freak show”. Het gaat over een gezin dat in een landhuis gaat wonen waar van alles niet pluis is. Tel dat op bij kinky seks en we hebben misschien een nieuwe True Blood. De trailer is hier, vanaf vannacht laat te downloaden.

Vers: Tosh.O S03E24. Ringer S01E04. New Girl S01E03. Sons of Anarchy S04E05. Glee S03E03.

The Daily Show: Chris Christie is geen presidentskandidaat. Jammer, want hij is dik en komt uit New Jersey, maar hij is geen presidentskandidaat. Echt niet. Roseanne maakte foute grapjes over de rijken en dat mag niet. Alleen Hank Williams mag foute dingen zeggen. De gast is auteur Michael Lewis die verstand heeft van Europese culturen en hun financiën.

The Colbert Report: Ook hier Chris Christie en Hank Williams. De geweldige John Glitgow is te gast.