Rondje van Pavlov’s Blogback

05-10-2011 21:00

Tim Cook’s generale repetitie
Bij Apple’s aankondiging van de iPhone 4s zagen we dit keer geen zwarte coltrui van Steve Jobs, maar het nette kloffie van Tim Cook, de nieuwe CEO van Apple. En Cook moest nogal wat waar maken. Hoe geef je een killer presentatie? Juist, door jezelf moet in te spreken. Volgens Funny or Die moet het er zo uit hebben gezien:

Tim Cook Prepares for iPhone 4S Announcement – watch more funny videos

Diepte-interview met Alexander Klöpping
Na Cook’s presentatie over de nieuwe iPhone is het natuurlijk tijd voor wat duiding. Want wat betekent de onthulling voor Apple? Doet Tim Cook het goed? En hoe reageert de buitenwereld? Dat zijn natuurlijk vragen die Alexander Klöpping kan beantwoorden. Ook om vijf voor twaalf ‘s nachts in het NOS-programma Oog op Morgen op Radio 1 met Mieke van der Weij. Komt hij even bedrogen uit. Klik en luister, u bent getuige van de geboorte van de journalistieke flater van het jaar.

Freeze, clown!
Gearresteerd worden is natuurlijk niet iets om trots op te zijn. Een mugshot hang je over het algemeen niet pontificaal boven je schoorsteenmantel. Tenzij het iemand anders is in een belachelijk kostuum natuurlijk. Smosh maakte een rijtje van de meest genânte arrestaties. Erg boeiend!

Hoe maak je een western?
Je hebt onder andere een hoed nodig, een lasso, een paard, een slechterik, een dame in nood, een woestijn en een saloon. Althans dat zegt Batman; een ietwat overgewichtige, met mantieten schuddende Batman. Naast boeven vangen en burgers eten blijkt hij opeens veel af te weten van onder andere: bestellen bij drive-thru’s, geiten te voeren, een energydrink te drinken en wijn te proeven.

Obama gaat voor het bruidsmeisje
Het voordeel van liplezen is dat doorgaans stoffige gesprekken kunnen worden omgevormd tot uitlatingen naar eigen voorkeur. In het volgende filmpje laat president Obama uitweidingen over economisch en politiek beleid achter zich om aan te pappen met het bruidsmeisje.

Dansend op safari… of zo
Deze is blijkbaar net zo oud als dat hij geweldig is. Als een videoclip al de hele dag op repeat staat, is een uitzondering snel gemaakt. De hoofdrol is voor Nathan Barnatt, bekend om zijn comedy en ook vooral zijn soepele moves. Hopelijk is deze voor jullie ook nog nieuw, en is het anders een welkome herhaling!