Kijkbuiskansen: SouthPark is terug, docu donderdag, Teun van de Keuken

06-10-2011 18:00

The curious case of Benjamin Button, 20:30 uur, NET 5 – Ha, een film met Brad Pitt, dat is altijd een succes. Nouja, altijd…niet als ‘ie veel te lang duurt. En saai is. Omdat er nauwelijks enige ontwikkeling in zit om over actie nog maar te zwijgen. Wat dat betreft is het af te raden om naar The curious case of Benjamin Button te kijken want voor je het weet lig je te pitten op de ba zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Romancing the stone, 20:30 uur, RTL 8 – Ergens in de jaren 80 maakte Michael Douglas twee megasuccesfilms: Romancing the Stone en Jewel of the Nile. Maargoed, toen was u nog tiener. Als u het nu terugziet is het allemaal ietsjes minder spannend en wat aan de gedateerde kant. Maar wel heel kek vintage en retro.

Keuringsdienst van Waarde, 20:25 uur, Ned 3 – Vanavond gaat het over de erwt. Verder is de enige reden dat wij dit hier noemen het bestaan van onze twittervrind @teunvandekeuken die dus mede die keuringsdienst presenteert.

Online: SouthPark en documentaire donderdag over religie

SouthPark is weer terug! De eerste aflevering na de zomerstop heet ‘Ass Burgers’. Cartman vindt een nieuwe manier om om te gaan met het syndroom van Asperger. S15E08.

In documentaire donderdag religie en protest. De grootste minderheidsgroep in de VS zijn niet de Joden of de Latino’s, maar de non-religieuzen. In Religulous moedigt standup comedian Bill Mahler hen aan om uit de kast te komen. Ondertussen liggen de lijken in Syrië op straat. Inside The Secret Revolution gaat in op de demonstraties die daar al maanden plaatsvinden.

Vers: Suburgatory S01E02. Modern Family S03E04. Harry’s Law S02E03. The Middle S03E04.

The Daily Show: aandacht voor hoe de nieuwsmedia Occupy Wall Street framen: de demonstranten zijn wietrokende nazi’s. In Florida vinden de primaries eerder plaats, tijd voor Guns ’n Roses-grappen. Acteur Hugh Jackman is te gast.

The Colbert Report: presidentskandidaat Herman Cain denkt dat homoseksualiteit een keuze is. Wanneer zou hij ervoor kiezen niet langer gay te zijn? Tip of the Hat/Wag of the Finger is leuk. Hij is voor Call of Duty Modern Warfare III die XP weggeeft als je snacks koopt (want games zijn niet lui genoeg), respectievelijk Mexico-Stad waar een huwelijkscontract korter duurt dan een telefoonabonnement. Black Star en The Artist Formerly Known As Mos Def verzorgen de muziek.

Tips voor documentaire donderdag of verzoekjes voor het thema zijn welkom op [email protected]