Mode langs de lijn: De Operazangeres

10-10-2011 10:00


Sportminnaars tref je in het weekend zowel op het veld als langs de lijn. Een mooie plek om ‘sportieve mode’ te observeren. Hoe gaan randstedelingen gekleed tijdens een sportieve activiteit? Heleen Ogier, ‘hockeymoeder’ en blogger (o.a. voor socialmedia.nl) licht eens per twee weken een tipje van de sluier.

Afgelopen zaterdag, een stralende herfstdag, was langs de lijn mode spotten zeker geen straf. De zon deed uitermate haar best, mensen straalden….  Daarbij viel op: bijzonder weer (zomer in oktober) zorgt voor bijzondere outfits. De blonde operazangeres Violet Noorduijn (41 jaar, sopraan) kon ik onmogelijk over het hoofd zien. Haar bruine benen, gestoken in westernlook boots en witte shorts, trokken onmiddellijk mijn aandacht. Violet is dol op haar coole laarzen. Ze kocht deze in Granada – waar zij enige tijd geleden voor een optreden ‘acte de presence’ moest geven – voor slechts 120 euro en zijn ‘made in Italy’.

Inmiddels zijn de laarzen een beetje versleten (ze hebben de neiging water door te laten en doorstaan een stevige herfstbui zeker niet), maar Violet kan ze nog niet afdanken. Deze zomerse oktoberdag greep ze dan ook met beide handen (en voeten) aan om de laarzen nog eenmaal te dragen, voordat ze definitief afgedankt worden.