Kijkbuiskansen: Kapitalisme, bejaarden en Tim Allen

12-10-2011 18:00

Capitalism, a love story, Canvas, 22.25 – De favoriete vetzak van links maakte weer een mooie documentaire over de uitwassen van kapitalisme. In deze tijd van Moody’s, Eurocrises, Occupywallstreet en Griekenland extra relevant.

Mystery files, National Geographic, 21.00 – Leuke debunking serie van National Geographic. Men neme een bekend persoon of mythe uit de geschiedenis, noemt er een paar mysteries bij, doet er een CSI-sausje overheen en een serie is geboren. Vanavond onderzoeken ze wat er waar is van mythes over Saladdin en de Taj Mahal.

Inside oud, Ned 3, 21.20 – Aardige confrontatieserie waarin bejaarden en jongeren elkaar ontmoeten. Een soort multiculti-televisie, maar dan met generaties. Vanavond met een goth en een 84-jarige genaamd Dorry. Gegarandeerde jeuk.

Online: nieuwe serie Last Man Standing

Tim Allen is terug in een serie. Wie? Tim Allen, de olijke onhandige klusjespresentator uit Home Improvement, de serie die toch bijna net zo grappig was als Kinderen Geen Bezwaar. Net als bijĀ  Home Improvement staat in Last Man Standing mannelijkheid centraal: Allen speelt een vader van drie dochters die het maar zwaar heeft in zijn wereld gedomineerd door vrouwen. Alle grappen heeft u al een keer gehoord maar het is leuk om een ster (hij was leuk als Buzzlight Year en Galaxy Quest is een topfilm) te zien vallen. S01E01.

Vers: Tosh.O S03E25. Ringer S01E05. Sons of Anarchy S04E05.

The Daily Show en The Colbert Report zijn er een weekje niet.