Kijkbuiskansen: Top Gear en Whitney Cummings naakt

14-10-2011 18:00

Top Gear: Botswana special, 20:20 uur, Veronica – Dat Top Gear één van de beste, dan wel niet het beste televisieprogramma ter wereld is, moge duidelijk zijn. Daarom zijn we wat betreft de kijkbuiskansen voor vandaag ook duidelijk aangezien er verder niks fatsoenlijks te zien is. Zo kunt u vanaf tien voor half negen inschakelen op Veronica voor de Botswana special van het autoprogramma, waarin de heren Clarkson, Hammond en May wederom op ludieke wijze een race houden tegen elkaar, maar vooral tegen zichzelf. En Veronica maakt het u heel makkelijk vanavond, want u hoeft niet te zappen. Na deze special wordt een reguliere aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden, waarin onder andere een race tussen een slee en een auto gehouden wordt.

Online: nieuwe sitcom Whitney

Whitney is een sitcom die speelt met onze obsessie met reality TV. Whitney Cummings (soort van bekend van Punk’d, nu ook van 2 Broke Girls) speelt een fictionele versie van haarzelf. De serie ging een paar weken terug van start en kon rekenen op stevige kritiek. De leukheid van de serie hangt af van de gepercipieerde leukheid van Whitney zelf. Bekijk het zelf. We zijn bij S01E04.

Vers: The Office S08E04. Parks & Recreation S04E04. How To Be A Gentleman S01E03. It’s Always Sunny in Philadelphia S07E05. Unforgettable S01E04. The Vampire Diaries S03E05. Jersey Shore S04E11. The Big Bang Theory S05E03. Prime Suspect US S01E04.

The Daily Show en The Colbert Report zijn een weekje weg.