Rondje van Pavlov’s Blogback

19-10-2011 21:00

Columbust a rhyme

Een week geleden was het Columbus Day. Niet dat we daar in Europa, een enkele sinaasappelplukker daargelaten, een rattenkont om geven dat een Italiaanse overloper de Nieuwe Wereld ontdekte. Maar als het weer een hilarische nieuwe rapbattle oplevert hoor je ons niet klagen. Captain Kirk vs. Christopher Columbus? Met recht epic!

Geest geflest

We kennen allemaal natuurlijk de premature zaadlozing, de vroegtijdige ik-hou-van-jou en de te vroege cameraflits. Dankzij tapijtenknuffelaar Aladdin komt daar nu ook de slecht getimede vrijheidswens bij. Dan kun je het nog zo goed voor hebben met je blauwe lampenmonster, zonder de juiste formulering loopt het slecht met hem af.

Batman is een beest in bed…
…althans, met zijn maatje Robin natuurlijk. Het bewijs voor de vermeende homoseksualiteit bestaat al jaren, zo blijkt uit verschillende fragmenten uit Batman-comics. Smosh.com zette ze op een rijtje en ach, we gooien er nog wat vrouwonvriendelijkheid tegenaan. En bestialiteit met een geit. Geniet!

Leuke angst-viral voor Tunesische stemmers
Hoe laat je mensen stemmen? Juist! Door ze bang te maken. Dat werkt al jaren in binnen- en buitenland. En nu TunesiĆ« aanstaande zondag voor het eerst sinds de val van despoot Zine El Abidine Ben Ali verkiezingen houdt, wordt er weer uitgepakt met…. Hoe raad je het, een portie angst. Maar zoals onderstaande verkiezings-viral aantoont, kan dat ook wel op een leuke manier.

A day in the life op de straat
Je kunt natuurlijk lekker gek doen en een camera in je achterhoofd laten zetten of in plaats van een oog. Maar het is wat minder ingrijpend het ding gewoon aan iets te hangen. Bijvoorbeeld aan je kont, of aan een huisdier. In onderstaand filmpje is de hoofdrol weggelegd voor een schattige pug, die overigens niet vies is van wat up skirt filmen.

Het zal je broer maar zijn
De broer van president Jimmy Carter veroorzaakte een rel door zich in te laten met wat louche Libiƫrs. Napoleon gaf zijn zus een heel land om haar bezig te houden, maar ze verkocht het voor zes miljoen Franc. De broer van Hermann Goering gooide juist roet in het eten door te aardig te doen! Oftewel: een paar leuke verhalen over prutsers die hun beroemde broer of zus keer op keer voor lul wisten te zetten en voor grote problemen zorgden.