Webshoptip (6): Deze week bij Etsy

26-10-2011 10:00

Houd je van winkelen, maar heb je weinig tijd? Tegenwoordig hebben de meeste winkels ook een online variant. Etsy, het online epicentrum voor unieke, handgemaakte en vintage spulletjes, werd al eens eerder als voorbeeld van een originele webshop aangedragen. Zoals je waarschijnlijk uit eigen ervaring weet, raak je op Etsy echter nooit uitgekeken. Deze week daarom volop nieuw aanbod in de spotlights!


Cocktail Ring Glass €23,66

StudioLeanne
Om te beginnen big, bold en beautiful ringen om je grauwe winteroutfit mee op te fleuren. Deze ringen zijn van glas of keramiek gemaakt en natuurlijk helemaal over-de-top. Wel leuk zo’n spiegeltje aan je hand, in plaats van aan de wand.

Mirror Cocktail Ring Ceramic, €22,18

Peace Ring Ceramic, €22,18

Fingerfood delight
Deze ringen zijn echt om op te eten zo cute! Ben je een gigantische theeleut, een chocolate addict of houdt je stiekem van boterhammen met pindakaas en jam? Kom er gewoon eerlijk voor uit en laat het terugkomen in je outfit.


Peanut Butter Jelly Sandwich, €9,24

Pancakes with Syrup, €13,68

Orange Teacup and Saucer, €7,21

Pianobench design
Heb je wel eens een ketting om? Vast niet eentje die letterlijk ‘ketting’ zegt. Draag hem naar de kroeg en je hebt een perfecte conversationsstarter om je nek hangen!


Necklace necklace, € 27,36

Golden Love necklace, €35,49