Rondje van Pavlov’s Blogback

09-11-2011 21:00

Waarom Batman schor praat
De grootste kracht van superhelden is toch wel hun bescheidenheid. Hoeveel baby’s ze ook voor rollende vaten chemisch afval vandaan trekken, het masker blijft op. Om zich zo min mogelijk in de kijker te spelen vervormt Batman zelfs zijn stem tot een grom, zo zagen we in The Dark Knight. Maar waarom heeft hij eigenlijk voor dit rauwe stemgeluid gekozen? Een reconstructie!

Als je het even niet meer weet
Je hebt niet geleerd voor je tentamen, maar komt voor de koffie achteraf toch maar opdagen. Misschien valt het niveau wel mee en haal je toevallig toch een voldoende. Helaas, je krijgt de vragen voor je en je hebt geen flauw idee waar ze het over hebben. Je kunt het nu je docent makkelijk maken door een blanco vel in te leveren. Maar wat is daar nou weer leuk aan? Op BuzzFeed deze week weer een mooi overzicht van de hilarische antwoorden en tekeningen die dankzij het magische internet gelukkig bewaard blijven.

Nieuwe onthullingen over de raid op Osama
Dat krijg je als een oud-Navy Seal-teamleider een boek schrijft. Leuke onthullingen over een van de grootste militaire operaties van de Verenigde Staten: de liquidatie van Osama bin Laden. In zijn nieuwe boek schrijft Chuck Pfarrer, van hetzelfde beruchte Team Six dat de terroristenleider doodschoot, bijvoorbeeld dat de Amerikaanse commando’s niet vanaf de grond aanvielen, maar de missie begonnen op de derde verdieping van het complex in Abbottabad. Dat er nog veel geavanceerdere stealth-helikopters bestaan dan die in Pakistan crashte. Oja en dat de codenaam van Osama bin Laden niet alleen ‘Geronimo’ was, maar ook gewoon ‘Burt’.

De popcorntruc in actie!
Bioscoopbezoekers met een bovengemiddeld libido zullen er ongetwijfeld bekend mee zijn: de popcorntruc. Het principe is simpel: maak een gat aan de onderkant van je bak gepofte maďs, steek je penis er doorheen (zoete popcorn is aan te raden) en bied je date nietsvermoedend een grabbel aan. Vanaf daar kan het twee kanten op: of je wordt onder het genot van de Jean Mineur intro lekker verwend, of je medebezoekster verlaat terstond de zaal. Hoe dat laatste er ongeveer uit ziet? Zo.

Batman doet een Chris Hanson
Niet alleen Chris Hanson van Dateline NBC kan pedofielen in de val lokken, ook Batman pakt kinderlokkers aan als hij niet tegen Ra’s Al Ghul of de Joker vecht. Kijk maar:

http://youtu.be/0wv_2efHvx4

Peniskanker? Jij viezerik!
Voor de perverselingen onder jullie, jullie lopen een verhoogde risico op peniskanker en geslachtsziekten. En we spreken nu in het bijzonder de mensen aan die zo nodig huisdieren en vee moeten aanranden. Uit onderzoek in ruraal Brazilië blijken deze ziekten vaker voor te komen bij deze mensen. Geen fatsoenrakkerij, gewoon wetenschap.