Rondje van Pavlov’s Blogback: Batman, Occupy en baby’s.

16-11-2011 21:11

Batman is de 1%
Bruce Wayne is Batman. En is rijker dan God. Tja, hoe leg je dan uit aan boze Occupy Wall Street-gekkies dat de zogenoemde ‘1%’, ofwel de ‘job creators‘ die eigenlijk helemaal geen werkgelegenheid creëren, bij de good guys horen.

Black is back
Misschien maakt Rebecca Black toch nog kans om haar reputatie als zangeres van het slechtste nummer ooit te ontstijgen. Dan kan ze een middelmatige gehypte artiest worden als de Jonas Brothers of Miley Cyrus. Want na opvolger en geslaagd misbaksel ‘My Moment’ en een prima cameo bij Katy Perry is de derde nageboorte gearriveerd: ‘Person of Interest’.

Het vrouwelijke orgasme in beeld
Voor iedereen die het bestaan ervan ontkende, nogmaalsbewijs dat dit fenomeen echt bestaat. Het vrouwelijke orgasme aan de hand van de doorbloeding van de hersenen. Van een vrouw uiteraard.

Ruige baby

Voor de kjoetness-factor een oudje. De baby die stopt met huilen als Notorious B.I.G. aangezet wordt.

Ga niet langs start
Gearresteerd worden is al niet fijn. Maar gearresteerd worden en een camera op je kanis gericht krijgen is ronduit kut. Als je dan ook nog eens – op zijn zachtst gezegd – niet gepast gekleed bent is rock bottom nabij. Hoe lullig kunnen mugshots zijn? Zo lullig.

Real life like’en
Voor wie het nog niet genoeg is om iedere dag zeventien keer op een virtueel duimpje te drukken, is er nu ook de mogelijkheid in de echte wereld je genoegen te laten blijken middels een thumbs up. De volgende keer dat je grote zus een baby krijgt, kun je tonen hoe gelukkig je bent door een dikke blauwe duim op het babykopje te stempelen. Mocht het een klein gedrochtje zijn heb je zelfs de mogelijkheid je lelijke mini-neefje te disliken. Pats!