Modemeisje heeft het – letterlijk – gemaakt

17-11-2011 14:00


Kleine modemeisjes worden groot. Ook al zijn we na ons 18e uitgegroeid qua lengte, onze grootheid kent geen grenzen. Dat is dan ook precies waar Ginger Krijgsman voor staat. Een paar maanden geleden werd zij geïntroduceerd op mode.thepostonline.nl onder het mom ‘Modemeisje in de maak’. Een mooie titel, die we nu kunnen veranderen in ‘Modemeisje heeft het gemaakt’.

Letterlijk gemaakt. Want de creatieve krullenbol heeft haar eigen tassenlijn gelanceerd, onder haar twee voornamen ‘Ginger Cheyenne’, oftewel ‘GC’. Haar prachtige leren, suède en kunstleren clutches en telefoonhoesjes vinden hun oorsprong op dezelfde plek als Ginger zelf: In het exotische Indonesië.

Het was al lange tijd haar droom om een eigen label te beginnen en na het succes van Ginger’s eigen webshop  durfde ze eindelijk de stap te nemen. Met een neus voor trends en een hart voor smaak vertrok de jonge onderneemster vol goede moed naar het land van haar roots. Met succes! Na verschillende bezoekjes aan producenten en bedrijven heeft Ginger de deal afgerond. Een paar maanden later werden het langverwachte pakket en haar jarenlange droom aan haar Nederlandse deur afgeleverd.

Al snel verschenen de in het oog springende clutches en telefoonhoesjes online op haar elegante webshop. Met de promotie van de musthaves verliep het ook goed: de populaire website I love fashionnews maakte een win-actie van de clutch in ‘Dangerous Red’ en al binnen slechts tien minuten werd het item 44 keer gedeeld op Facebook. Ook het regionale dagblad ‘Almere Vandaag’ wijdde een artikel aan het ondernemerschap van de eigenzinnige Almeerse.  Never change a winning team: In dit geval de mooie Ginger en haar passie voor mode en oog voor commercie. De clutches zijn nog in beperkte aantallen te verkrijgen, dus get it while it’s hot!