Kijkbuiskansen: verlengd seizoen SoA, de waan van de dag

18-11-2011 18:00

Motel De Jong, Nederland, 20.30 uur – Of het het unieke decor is of de presentator en zijn gasten, het is een mooi programma. Terwijl het gewoon gesprekjes zijn met (bekende) Nederlanders. Maar de kale bats De Jong weet er wel mooie gesprekken van te maken. Wat ons brengt op de gasten. Arend Jan Boekestijn houdt vanavond een crisis-speech, de liberaal is dankzij zijn bijzondere stemgeluid en presentatie zo langzamerhand aan het uitgroeien is tot de Maarten van Rossem van rechts. Hero Brinkman bespreekt de week aan de hand van zeven dia’s.

De waan van de dag, Nederland 2, 20.55 uur – Clairy Polak wederom live uit het Hilversumse gemeentehuis. Het is een beetje De leugen regeert, niet oninteressant maar bepaaldelijk niet wervelend. Wellicht dat de grande dame en haar staf er nog een beetje in moeten komen. De Leugen was dynamischer, meer op de media zelf gericht, bij Clairy is het meer beschouwender. Wel twee leuke gasten vanavond, RTL-verslaggever en Nieuwspoort-bestuurslid Jos Heymans en Hans Laroes die tot 1januari een sabaticcal houdt. Onderwerp: de Nieuwspoortcode. Daarnaast een gap-onderwerp over het fenomeen: de kop.

Online: verlenging seizoen Sons of Anarchy

Nieuws voor de fans van Sons of Anarchy. Normaal gesproken duurt een seizoen 13 afleveringen omdat de andere series van kabelnetwerk FX zo tegenvielen, komt er een extra aflevering SoA in het lopende seizoen 4. Hier kijk je alle Sons.

Vers: Beavis & Butthead S08E05. The Office S08E08. Parks & Recreation S04E08. Prime Suspect US S01E08. It’s Always Sunny in Philadelphia S07E10. The Big Bang Theory S05E10.

The Daily Show: Nieuwe correspondent Sarah Vowell wil Evacuation Day vieren. De Republikeinen zetten de supercomputer Reagan OS911 in. Regisseur Martin Scorcese is te gast.

The Colbert Report: Bradley Cooper is de meest sexy man maar iedereen kan Frans praten. In The Word: The 1 per cent die bereid is te sterven voor het vaderland. Journalist Susan Orlean is te gast.