Nieuwe designercollectie: zomerse kruisbestuiving voor H&M

30-11-2011 14:00


Start het tromgeroffel en ga stevig op je stoel zitten! Het is namelijk weer zover. Onze favoriete budget-modeketen heeft een nieuwe designer verleidt tot samenwerking

H&M gaat dit voorjaar namelijk de kruisbestuiving aan met het Italiaanse modehuis Marni.Volgens eigen zeggen mogen we een collectie verwachten waarin felgekleurde designs, uitgesproken prints en levendige kleuren de hoofdrol spelen. Niet alleen vrouwen kunnen zich verheugen, want ook de mannen worden door Marni niet vergeten. Voor de herencollectie worden zachtere kleuren en stoffen gebruikt, voor een relaxtere look. Naast kleding bevat de collectie accessoires, zoals sieraden, tassen, schoenen en sjaals.

Liefhebbers van items als plooirokken, jurken, 7/8e broeken en knitwear worden in de watten gelegd, want dat zal de kern van de collectie zijn. H&M belooft ons creaties die op een speelse, maar chique manier te combineren zijn en die qua pasvorm en vakmanschap niet onder doen voor een échte Marni. Al deze vrolijkheid laat nog even op zich wachten, want pas vanaf 8 maart zal deze ‘ode aan het voorjaar’ verkrijgbaar zijn bij de bekende verkooppunten.