Rondje van Pavlov’s Blogback

30-11-2011 21:30

Jurassic Office
Geef een triceratops een stropdas, een bureaustoel en een gemankeerde PC en Dinosaur Office is geboren. Hoewel de kolossale kometenkoppers A) uit het Mesozoïcum tijdperk stammen en B) geen vingers hebben, redden ze zich nog alleraardigst met de moderne computertechniek. Een klein brein kan echter weinig gezeik verdragen. En dan schiet je soms toch weer automatisch in die prehistorische Pavlov stuip. Tsja…

See all the CollegeHumor Original Videos here.

Doet u mij ook maar zo’n episode dan!
Franco Magnani kreeg een mysterieuze ziekte, compleet met koorts en waanbeelden. Even later schilderde hij plaatsen uit zijn vroege jeugd tot in bizar detail. Tony Cicoria werd door de bliksem getroffen. Even later was hij een meesterpianist. Deze en nog 4 voorbeelden in een blog dat leest als een fantasieboek. Doe mij ook maar zo’n beroerte dan!

De grootste denkers in de wereld
Het is weer de tijd van het jaar dat de lijstjes uit de kast worden getrokken. Foreign Policy doet dat met de honderd grootste denkers op het gebied van mondiale politiek, economie en social media. En ben je het daar niet mee eens, kan je uiteraard bij Time dit jaar weer gewoon zelf op jouw man of vrouw van het jaar stemmen. Wij zeggen, stem op de 1%, gewoon om die hippies op Wall Street te zieken.

Maagdenvliesjes
Daar sta je dan met je kersverse bruid op het altaar en dan sta je me toch een partij te lebberen, blauwbekken, luchthappen en bij god geen idee hebben waarmee je eigenlijk bezig bent. Welkom bij de nieuwe Amerikaanse realityserie Virgin Diaries, waar maagden (“niet uit eigen keus”) op televisie hun eigen sociale onkunde, onwetenheid, onnozelheid en de aanwezigheid van hun maagdenvliesjes goed proberen te praten, voor ons vermaak.

Kitnapping
Uit je leefomgeving weggerukt en in een auto geduwd. Je bent bang, heel bang. Je ziet de wereld voorbij flitsen, jouw bekende wereld steeds verder van je verwijderd. Waar ga je heen? Wat voor gruwelijke dingen ga ik meemaken? Waarom ik? En waarom zit ik g*dverdomme niet in mijn reismandje?

Vrede op aarde
Niets is kerstiger dan een semiautomatische Ekog enkelloopsgeweer van Smith & Wesson. Dat weet jij, dat weet ik en dat weten de leden van de Scotsdale Gun Club. Speciaal voor hen kwam de dikke bebaarde filantroop helemaal van de Noordpool met een zak vol guns. En als bonus mochten ze allemaal met hem op de foto (serie!). Vrede op aarde jongens!