Cult

Doutzen Kroes, blijf bij je leest

07-12-2011 10:00


Doutzen Kroes heeft voor de online advent kalender van het magazine LOVE wel een erg pikant filmpje opgenomen om haar fans een fijne Kerstmis te wensen. Daniel Jackson heeft de regie op zich genomen van het filmpje waarin Doutzen haar versie van de ultieme kersthit All I Want For Christmas Is You ten gehore brengt

In een geval als deze zullen de meningen tussen mannen en vrouwen waarschijnlijk nooit op één lijn komen te staan. Een erg groot deel van het mannelijk geslacht zal vast en zeker warm worden van dit filmpje, de vrouw is echter van mening dat dit toch wat schadelijk is voor het imago van de blonde Friezin. De woorden ‘cheap’, ‘ordinair’ en ‘fout’ duiken veel op bij verschillende blogs.

Doutzen is leuk. Doutzen is prachtig. Maar Doutzen was ook altijd classy, tot deze video online kwam te staan. Op een ietwat amateuristische manier ligt ze over de vloer te kronkelen en trekt ze uitdagend haar trui uit terwijl ze zwoel naar de camera kijkt. Het ziet er meer uit als een opname die tussen haar en manlief Sunnery James had moeten blijven dan een professioneel geschoten video voor een tijdschrift.

Mijn tip: lieve Doutzen, blijf lekker doen waar je goed in bent. Dat is mooi zijn, prachtig poseren voor de leukste plaatjes en als Victoria Secrets angel schaars gekleed over de catwalk schrijden. Niet het beeld geven alsof je een auditie doet voor een foute XXX-film.