Kijkbuiskansen: Alexander Pechtold naakt en Three Inches

30-12-2011 22:00

iGenius: How Steve Jobs changed the world, Discovery, 23.00 uur – Typische Alexander Klöpping-tv. “Een eerbetoon aan Steve Jobs, de technologisch visionair die de computer toegankelijk maakte voor het grote publiek. Met interviews met mensen van wie hij het leven voorgoed veranderde” aldus Discovery. Benieuwd of er ook iets kritisch te horen is. Want waarom is dat verdomde Apple altijd de gebruiker aan het tutoyeren?

5 jaar later, Nederland 1, 23.05 uur –  Charmant megaproject van Jeroen Pauw waarin hij mensen interviewt en ze laat teruglijken op een eerder interview vijf jaar eerder. Over heimelijke verlangens, serieuze angsten, keiharde ambities en zuivere voorspellingen. Al die tijd zijn deze interviews bewaard in een kluis. Nu is het moment aangebroken de mensen terug te vragen. Vanavond D66-fractievoorzitter Alexander Pechtold. “Over 5 jaar hebben we minimaal 8 zetels, anders bestaan we niet meer.” Dit zei Alexander Pechtold vijf jaar geleden. Wat zegt hij nu?

Online
Inderdaad, de vakantieperiode zorgt er nog steeds voor dat de meeste series op hun blote kontje liggen. Álle series? Nee, gelukkig hebben we wel de twee pubers Beavis & Butthead met een verse aflevering. (S08E12) Ook is er de pilot van de Scyfy (wat een vreselijke naam blijft dat toch) serie “Three Inches” waar helaas nooit een seizoen van bestelt is. (S01E01, dus)

Als u verder nog steeds een beetje zit te niksen: op Youtube staan vele afleveringen van de History Channel serie Gangland. U weet hoe dat gaat bij die zenders: veel herhaalde shots, zo’n spannende film voice over er bij en ‘viewer discretion is advised‘ maar het kijkt wel makkelijk weg, voor zover je dat kunt zeggen. MS, Crips, gangs in Chinatown en de Vagos:

http://www.youtube.com/watch?v=sG9k6dHhsyY