Rondje van Pavlov’s blogback

11-01-2012 21:45

Incredi-bleu
Wat krijg je als de Incredibles en de Franse komiek Louis de Funès kruist? Onderstaande video. Het verhaal: sukkel wil meisje, meisje wil stoere kerel, sukkel wordt stoere held en leert de les die alle mannen moeten leren. Oja, en geanimeerde borsten, altijd leuk.
http://youtu.be/ycFP3uTTlzM

9 weetjes voor uw volgende pubquiz
Maandagavond, pubquizavond. Of is dat alleen in Amsterdam? In elk geval kunt u nooit genoeg feitjes binnenkrijgen. Zodat u eindelijk Team Bril eens kunt verslaan. Het thema van vanavond: culinair. Wist u bijvoorbeeld dat kreeften gaan gillen in kokend water? Dat alcohol verdampt tijdens het koken? Dat groenten in dit proces minder voedzaam worden? Nee? Dan heeft u al een stapje voor op Team Egghead! Het zijn namelijk allemaal mythen, net als de rest van dit lijstje. Lees en let op. Als het niet voor een pubquiz is, dan wel om die betweterige buurman eens de troef af te steken.

Mummies anyone?
Je kunt je dode huisdieren begraven, laten opzetten door een SS-petdragende superexpert, maar mummificeren kan natuurlijk ook. The Sorceress Cagliastro laat zien hoe dat laatste moet, zij zwachtelt zichzelf ook dagelijks in.

De zombiesoldaat die niet mocht zijn
Herinneren jullie die zombiesoldaat in de tank in een van de eerste afleveringen van The Walking Dead nog? Die had eigenlijk een hele grote rol moeten krijgen in en rond het tweede seizoen. Heel spannend allemaal, zoals de acteur die de soldaat speelde, Sam Witwer, begin dit jaar fanboys en fangirls voorspiegelde, Maar het mocht niet zo zijn en daar was Witwer niet echt over te spreken (video). Gelukkig hebben we de comics nog waar meer in lijkt te gebeuren dan in de serie.

Ratatasplit
Dikke vrouwen, dunne mannen en allemaal bang voor een rat. Heerlijke kleedkamertjes-bananasplit uit Brazilië.
http://youtu.be/8Rl6tOyuLHY

Hè, wat goor!
Poep, pies, kots en kittens. Dat willen we zien, toch? En Pavlov bedient u zoals gewoonlijk met liefde. Het is ons nooit overkomen, zo’n maagkerende zenuwaanval. Maar wij van Pavlov zijn dan ook nooit nerveus. Dat kan niet gezegd worden van deze jonge drummer. Kijkt u zelf, wij moesten erom lachen. Maar wij van Pavlov kunnen dan weer niet drummen.
http://www.youtube.com/watch?v=C3P7m5sxkOQ