Rondje van Pavlov’s blogback

18-01-2012 21:00

Crossover Mario!
Voor alle fans van die oude NES en SNES-spellen goed nieuws! Exploding Rabbit komt met een vervolg op hun heersende game Super Mario Bros. Crossover: Super Mario Bros. Crossover 2. Speel de oude Mario-levels met je favoriete karakters: Link, Megaman of Sophie uit Blaster Master.

http://www.youtube.com/watch?v=lE1K9yNDNA8

Youssou N’Dour zingt voor campagne
Twijfels over de politieke aspiraties van de Youssou N’Dour in thuisland Senegal? Bekijk dan zijn nieuwe videoclip, je kan niet anders dan zwichten voor zoveel positiviteit. Hij lijkt hiermee binnen zeven seconden het presidentschap binnen te kunnen slepen. Lijkt, want Senegalese politici zijn boos op N’Dour, iets met belastingen betalen. Gelukkig investeerde de zanger totaal geen geld in het arme en kennelijk ondankbare Senegal.

Baby here I am
Omdat er nooit genoeg beeldmateriaal gemaakt kan worden over de Elvis van de martial arts, komt Facing Ali-filmmaker Pete McCormack met een nieuwe docu: I Am Bruce Lee. Wees als water, kijk die shit.

http://www.youtube.com/watch?v=T2JnzN_hsBM

Dwergwerpen is niet cool
Dwergwerpen ziet er misschien grappig uit, maar het is wel de black face voor de Game of Thrones-kijkende generatie. Daar herinnerde acteur Peter Dinklage ons aan tijdens de Golden Globes: “Martin Henderson. Google him.” Deze arme man werd het slachtoffer van een clandestiene dwergwerper en raakte daarbij ernstig gewond. En dat is niet cool. Hoe ver je ook gegooid wordt.

Kapitein Lafaard
Ongeschikt, een lutser, een lafbek ben je als je eerst met je cruiseschip over het water scheert alsof het een Ferrari is, je boot laat kapseizen en daarna voortijdig en ‘per ongeluk’ een reddingsboot instruikelt. Kapitein Francesco Schettino van de Costa Concordia is een matige kloon van Berlusconi en een lafaard, zo blijkt uit de gesprekken die hij voerde met de Italiaanse kustwacht (video). Het Taiwanese NMA TV maakte er een animatie van:

Reprepreresentatie
Deze presentatie is representatief voor alle presentaties ooit.

http://www.youtube.com/watch?v=3rHFNJnDPYY