Leven

Studentenkamer = goud waard

23-01-2012 12:55

Het is met dit weer moeilijk voor te stellen, maar ook dit jaar wordt het weer zomer. De zomer is een gouden tijd. Geen colleges, geen tentamens, geen koude tochtende studentenkamer. De stad is mooier in de zomer en de studentes zijn dat ook. De zomer is ook het ideale moment om je koffers te pakken en die originele reis naar Thailand te maken om op zoek te gaan naar jezelf. Je weet dat je er alleen bier en andere veelal Nederlands backpackers gaat tegen komen, maar je moet je snoepreisje toch ook verkopen aan het thuisfront.

Nu kan de reizende student zijn of haar kamer natuurlijk voor 3 maanden verhuren voor een studentenhuurprijsje, maar je kan je ook laten inspireren door de studenten in Charkov.

Deze studenten verlaten, al dan niet vrijwillig, hun kamer om ruimte te maken voor de bierdrinkende en bont uitgedoste Oranje supporter. Natuurlijk wil je niet dat je kamer wordt bewoond door de eerste de beste hooligan, maar er zijn alternatieven.

Zo kan je, wanneer je een beetje een toonbaar huis hebt, je kamer/appartement verhuren via Airbnb. Je kan dan veel meer verdienen dan de 400,- euro die je zelf per maand betaald en zo kan je een aardig zakcentje verdienen om buckets te bestellen op de Full Moon Party. Proost!